يک مدرسه شکلات سازي در شهر جاکارتا، پايتخت اندونزي به آموزش فنون شکل دادن، تزيين کردن شکلات و طعم دادن به آن مي پردازد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، يک مدرسه شکلات سازي در شهر جاکارتا، پايتخت اندونزي به آموزش فنون شکل دادن، تزيين کردن شکلات و طعم دادن به آن مي پردازد.
اين مدرسه را يک کارخانه شکلات سازي بومي به نام توليپ که محصولات خود را در سراسر جهان توزيع مي کند، سال 2011 تأسيس کرد.
محصولات اين کارخانه شکلات سازي پودر کاکائو، شربت شکلات، شکلات تخته اي و قطعات شکلات را شامل مي شود.
اين مدرسه به آموزش دست کم 2000 هنرجو در سراسر اندونزي و ساير کشورهاي آسيايي از جمله مالزي، فيليپين، سنگاپور، هند، چين، پاکستان، کره، ژاپن و سريلانکا مي پردازد.
بر اساس تحقيقاتي که اين مدرسه انجام داده است، مصرف شکلات در اندونزي سريع ترين رشد را در جهان دارد و به حدود 7 درصد مي رسد.
مروين پريرا، مدير اين مدرسه گفت: ما مهارت هاي خود را در شکلات سازي توسعه مي دهيم. اکنون شکلات هاي زيادي در اندونزي قابل دسترس اند. از اين رو ما به توسعه اين مهارت ها مي پردازيم، اما سعي داريم به عنوان يکي از مراکز توليد شکلات هاي زيبا، دوست داشتني و خوشمزه جهان شناخته شويم.