نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری گفت : آیت الله موسوی شالی مبارزی انقلابی و از یاران دیرین امام بود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین ، آیت الله علی اسلامی در مراسم بزرگداشت آیت الله سید حسن موسوی شالی که در دانشگاه
وی افزود : در پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اگر دستغیب ها ، مدنی ها ، صدوقی ها و شالی ها نبودند، بدون شک انقلاب به پیروزی نهایی نمی رسید و این بزرگان در به ثمررساندن انقلاب امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب را یاری کردند .
آیت الله اسلامی با اشاره به ویژگی های بارز شخصیتی آیت الله شالی گفت : این عالم مبارز و انقلابی در طول دوران حیات خود شاگردان زیادی را تربیت کرد .
وی پرهیز از تجمل گرایی و روی آوردن به ساده زیستی را از رکن های مهم مسئولان و مدیران دانست و تاکید کرد : باید با مردم همسو بود و از زندگی تشریفاتی دوری کرد .