استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه طرحهای اشتغالزایی روستایی باید توجیه اقتصادی داشته باشند، گفت: تشخیص این موضوع به مشاوران متخصص سپرده میشود.
وی با اشاره به اینکه بررسی مشاوران معتمد نباید دوباره توسط بانکها بررسی و روند پرداخت تسهیلات طولانی شود، افزود: با توجه به اینکه توجیه اقتصادی طرحها متناسب با منطقه جغرافیایی آن ممکن است متفاوت باشد لذا باید بررسی توجیه اقتصادی را به مشاور زبده سپرده شود و از هدر رفتن منابع بانکی و ورشکستگی افراد جلوگیری کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه ممکن است برخی از صاحبان طرحهای فاقد توجیه اقتصادی، برای سودده جلوه دادن آن دست به کارهای خلاف قانون بزنند، گفت: باید طرح توجیهی ارائه شده متقاضیان، راستیآزمایی شود.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی هم با اشاره به اینکه در استان 5635 طرح در سامانه کارا ثبت نام کرده و برای دریافت تسهیلات تقاضا داده اند افزود: آذربایجان شرقی از این نظر در رتبه 7 کشوری قرار دارد.
میراحد حسینی رسته های مورد توجه در ارائه تسهیلات را بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات بیان کرد و افزود: صنایع دستی، فرآوری چرم، ناوری اطلاعات، خشکبار، پرورش طیور، تولید میوه های هسته دار و دانه دار در اولویت طرح های اشتغال زا قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه برای توزیع شهرستانی اعتبارات روستایی و عشایری از محل منابع صندوق توسعه ملی باید بر اساس جمعیت بیکار روستایی ارزیابی شود خاطرنشان کرد: در نحوه توزیع هم اولویت به مناطق مرزی، روستاهای محرومیت و نواحی صنعتی و شهرهای زیر 10 هزار جمعیت می تواند مورد توجه قرار گیرد.