به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای محلی در صومعه سرا ، لنگرود و رشت برگزار شد.
در روستای مریدان لنگرود هم جشنواره غذاهای محلی برپا شد.
در این جشنواره 200 کدبانو غذاهای محلی دستپخت شان را عرضه کردند که به 5 نفر که خوشمزه ترین غذا را پخته بودند جوایزی اهدا شد.
به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، جشنواره غذاهای محلی ویژه اصحاب رسانه با شرکت 30 خبرنگار زن در ساختمان شهرداری رشت برگزار شد.
مسئول بسیج رسانه گیلان گفت: ترویج پخت غذاهای محلی به جای فست فود از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره یک روزه بود.
محسن جعفری افزود : به 5 شرکت کننده برتر جشنواره غذاهای محلی جوایزی به رسم یاد بود اهدا خواهد شد.
.