اثرات دارویی عصاره پیاز گیاه والک ، برای درمان چربی خون در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اثبات شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکزاصفهان؛ رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این طرح داروسازی حاصل تلاش سجاد کریمی دکتری عمومی این دانشکده با راهنمایی استادان لیلی صفائیان ، بهزاد ذوالفقاری و محمدرضا آقاقزوینی به شماره طرح تحقیقاتی 394703 به ثبت رسیده است.
عباس جعفریان با بیان اینکه گیاه والک ، گیاه بومی مناطق شمالی ایران است و کاربردهای متعدد غذایی و درمانی دارد گفت: با توجه به وجود ترکیبات موثر متعدد در این گیاه، احتمال اثربخشی بر چربی خون و نیز اثبات اثرات پایین آورنده چربی خون و پیشگیری از تصلب شرایین در موش صحرایی وجود داشت.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نتایج این مطالعه پس از برسی نشان داد عصاره هیدروالکلی پیاز گیاه والک در موش های صحرایی اثرات مطلوب آنتی اکسیدانی دارد و چربی خون بالا را درمان می کند.