معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از برگزاری نشست گفتگوی ملی خانواده در 7 استان کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ معصومه ابتکار عصر امروز در گرگان و در همایش گفتگوی ملی خانواده و نشست با سمن ها و احزاب استان گلستان گفت: به دنبال این هستیم که نگاه تخصصی به موضوع خانواده در استانها با این نشستها ایجاد کنیم.
خانم ابتکار افزود: سرمایههای اجتماعی را از مولفههای اصلی پیشرفت در دولت میدانیم و تحولات اجتماعی یکی از موضوعات اساسی پیشرفت در جوامع بشمار میرود.
وی با بیان اینکه در محیط زیست ظرفیت برای رشد سمنها از نظر کمی و کیفی فراهم است، یادآور شد: امروز همافزایی سمن ها و تشکل های مدنی برای پیشبرد اهداف نظام انقلاب اسلامی حائز اهمیت است.
معاون رئیس جمهور برون سپاری و خصوصی سازی را یکی از سیاستهای دولت دانست و افزود: توانافزایی سمن ها و تشکلهای مردم نهاد یکی دیگر از رویکردهای دولت است.
خانم ابتکار به حضور و مشارکت سیاسی مردم در راستای تحقق اهداف کشور اشاره کرد و گفت: احزاب نباید فقط در حوزه انتخابات فعال باشند و باید در حوزههای اجتماعی ارتباط بیشتری بگیرند و شاخههای احزاب در امور اجتماعی یکی از کارکردهای مهم آنها بشمار میرود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، خانواده را یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی برشمرد که بلوغ فکری و اجتماعی جامعه را باعث میشود.
وی گفت: اقتصاد کشورها را خانواده سالم به حرکت در میآورد و کانون خانواده اهمیت زیادی دارد و توجه به خانواده در دنیا و ایران دنبال میشود.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه با انقلاب دجیتال نمیتوان انتظار داشت که روابط بین خانوادهها و جوامع، مثل 10 سال گذشته باشد افزود: امروز بسیاری از گفتوگوها از طریق شبکههای اجتماعی انجام میشود و حتی پدرها و مادرها از طریق شبکههای اجتماعی با فرزندان صحبت میکنند.
به گفته خانم ابتکار؛ با شبكه هاي مجازي در 10 سال گذشته گفتگوي خانواده ايراني با هم، از 2 ساعت به ٢٠ دقيقه در روز كاهش يافته است.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه خانواده روستایی داریم که هنوز پیوستگی و شکل ارتباطی خود را حفظ کرده یادآور شد: در شهر و حاشیه شهرها روابط خانوادهها با از دست رفتن پدر خانواده از بین میرود.
خانم ابتکار با بیان اینکه در ایران به علت بافت سنتی، آسیبهای به خانواده، آسیبهای زیادی را به دنبال دارد افزود: جمعه هفته قبل همایش بین المللی برای احزاب برگزار شد و در آن جلسه، درباره گفتوگوی ملی خانواده به عنوان یک راهکار برای تفاهم بیشتر در خانواده صحبت کردم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه خانواده برای جلوگیری از شکاف بین نسلهای دهه 70 و 80 بسیار موثر است افزود: در 7 استان کشور نخستین جلسه گفتوگوی ملی خانواده را برگزار کردیم و به دنبال این هستیم که نگاه تخصصی به این موضوع در استانها شکل بگیرد و گروههای مرجع مثل سمنها مردم نهاد نقش موثری داشته باشند.
خانم ابتکار یادآور شد: فعالیتهای ما در این نشستها بیشتر بحث ملی رویکرد خانواده است و به دنبال این هستیم دیدگاهها و نظرات تشکلهای مردم نهاد را بشنویم.