به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، دور دوم بررسي لايحه دولت انگليس به منظور تبديل قوانين اتحاديه اروپا به قوانين داخلي انگليس، در پي دو روز بحث و گفتگو و تبادل نظر در مجلس اعيان انگليس، تاييد شد. در بررسي 20 ساعته در دور دوم بررسي لايحه مربوط به خروج انگليس از اتحاديه اروپا، مشهور به برگزيت، 190 لرد سخن گفتند که رکورد جديدي محسوب مي شود. به نوشته روزنامه ايوينينگ استاندارد، انتظار مي رود در نشست ماه بعد مجلس اعيان، بحث ها درباره اين لايحه، داغ تر و درباره هر سطر آن، نظر فراوان ابراز شود زيرا هر سطر از آن، مورد تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
اين لايحه پس از 5 دور بررسي و راي گيري، در مجلس عوام انگليس تصويب شد و اکنون براي دور سوم بررسي و تصويب اصلاحات پيشنهادي، در مجلس اعيان آماده مي شود که همچون مجلس عوام، 5 دور به درازا خواهد کشيد. در بررسي دو روز گذشته لايجه برگزيت در مجلس اعيان، بسياري از اعضاي اين مجلس گفتند اين لايحه به اصلاحات فراوان نيازمند است تا تصويب شود.
ويليام هيگ، رهبر اسبق حزب محافظه کار (سالهاي 1997 تا 2005 ) هشدار داد نمايندگان مجلس به فکر همه پرسي دوم براي خروج از اتحاديه اروپا نباشند زيرا با اين کار، بي ثباتي بر کشور حاکم خواهد شد و نمي توان مانع همه پرسي هاي سوم، چهارم و حتي بيش تر شد. بتي بوثرويد (Betty Boothroyd)، سخنگوي پيشين مجلس که مخالف خروج انگليس از اتحاديه اروپاست، از نمايندگان مجلس اعيان خواست تا "همه توان خود را براي بررسي لايحه برگزيت به خرج دهند تا آسيب ها به مجلس و منافع ملي را به حداقل برسانند."
براساس گزارش دولت انگليس که اين هفته به رسانه ها درز کرد، انگليس در هر سه مدل خروج از اتحاديه اروپا، اعم از اين که انگليس اساسا با اتحاديه اروپا بر سر چگونگي خروج به توافق دست نيابد، با اتحاديه اروپا براي خروج کامل به توافق برسد يا ضمن خروج، در بازار مشترک و مقررات گمرکي اتحاديه اروپا باقي بماند، به اقتصادش خسارت خواهد زد.