نخستین بار در چهارمحال و بختیاری؛
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
کارخانه آرد در منطقه سرتشنیز چهارمحال و بختیاری محصولات تخصصی تولید می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیرعامل این شرکت تولید آرد گفت: این واحد تولیدی نخستین بار در کشور موفق به سبوس گیری در مقیاس آزمایشگاهی کشور شد و نخستین مجوز استفاده از آنزیم در آرد را هم از وزارت بهداشت دریافت کرد و گندم، آرد، خمیر و نان را در فرایند فرآوری آن در آزمایشگاه مجهز خود زیر ذره بین می برد.
آقای فتحی افزود: آرد نول شیرینی، کیک، تست، پیتزا، باگت و مک دونالد شش نوع آرد تخصصی است که در این واحد تولید می شود.
وی گفت: این کارخانه تعهد سالانه خود به تولید 15 هزار تن آرد سهمیه ای را هم برای طبخ نان در نانوایی های شهرستان های بن، سامان کیار و لردگان تأمین می کند.
تهران، اراک، اصفهان، بوشهر، یاسوج و چهارمحال و بختیاری شش استانی است که بازار شش آرد تخصصی این تولید کننده بخش خصوصی است.
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد
دریافت مجوز استفاده از آنزیم در آرد