دانشمندان چيني با استفاده از شيوه شبيه سازي گوسفند دو ميمون را شبيه سازي کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ دانشمندان چيني با استفاده از شيوه شبيه سازي گوسفند دو ميمون را شبيه سازي کردند.
سان کيانگ Sun Qiangاز مقامات آکادمي علوم چين در اين زمينه گفت: در سال دو هزار و شانزده ما يکصد و بيست و هفت سلول تخمک،يکصد ونه جنين بازسازي شده و نزديک به هشتاد جنين خوب که مي تواند در پيوند از آنها استفاده شود،داشتيم. از آن تعداد دو جنين بدون قلب وجود داشت که سقط شدند و دو تاي ديگر تنها يک کيسه داشتند اما در دو ماه گذشته جنيني در اختيار داشتيم که قلب داشت. اين جنين ها به منزله گنجينه هاي اميد براي ما بودند تا بتوانيم نوزداني در اختيار داشته باشيم. خوشبختانه آنها در پايان سال دو هزار و هفده متولد شدند و بسيار سالم هستند.
پو مامينگPoo Muming يکي ديگر از عوامل اين طرح گفت: بنابراين با انتقال هسته هاي مفصلي و گرفتن هسته هاي سلولي هر نوع بافتي از بدن شما مي توانيد ترکيب ژنتيکي سلول هاي توليد مثلي مثل اسپرم و تخمک را داشته باشيد.شما مي توانيد اين سلول را برداريد و به يک تخمک که هسته اي ندارد، وارد کنيد و اين تخمک به جنين تبديل خواهد شد.
وي افزود: هدف از شبيه سازي ميمون ها و استفاده از آنها به عنوان حيوانات آزمايشگاهي براي تحقيقات درباره سلامتي انسانها و درمان بيماري هاي آنها است. شما مي توانيد در اين راه از حيوانات ديگر هم استفاده کنيد. شما مي توانيد از موش ها هم استفاده کنيد و آن را به صورت گسترده استفاده کنيد اما موش ها از نظر ژنتيکي از انسان ها دورتر هستند.
خوزه سيبلي از دانشگاه ميشيگان هم گفت:من حقيقتا براي مدتي طولاني هيجان زده شدم.ما از مدتها پيش منتظر اين موضوع بوديم. ما از زمان توليد گوسفند ي به نام دالي منتظر اين موضوع بوديم.من به شما گفته ام که تحقيقات بر روي نخستين ها مي تواند به سلامت انسان کمک کند و ما بايد راه را به طرف درمان هاي جديد باز کنيم.