رنگهای سفید و قرمز گلهای این درختچه بهار را در زمستان به هرمزگان آورده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخلیج فارس،گل دهی تا نیمه اسفند ادامه دارد. رییس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت:از میوه درختچه بادام کوهی برای روغن کشی استفاده میشود. علیرضا هوت گنج آبادی افزود: مغر تلخ این میوه پس از فرآوری و شیرین سازی به عنوان خشکبارمصرف میشود. فصل برداشت میوههای رسیده بادام کوهی خرداد است. وی گفت:شهرستانهای حاجی آباد، بندرعباس، بستک و بشاگرد از رویشگاههای مهم درختچه بادام کوهی در هرمزگان است. درختچه بادام کوهی درختچهای پر شاخه، با شاخههای ترکهای و راست است که برگهای آن بیشتر در بهار دیده میشود ودر فصل تابستان بدون برگ است. از هر درختچه بادام کوهی حدود ۳ کیلوگرم محصول برداشت میشودکه مزه تلخی دارد. بادام کوهی در گویش محلی گاروم نامیده میشود.