عضو اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران گفت: بالا بودن قيمت تمام شده کالا در ايران، تعدد نظام توزيعي و شرکت هاي پخش به نابساماني هاي حوزه توزيع دامن زده است.
وي ادامه داد: دولت ها در همه امور اقتصادي در کشور از جمله نظام توزيع مداخله کرده اند و نقش مردم اعم از اتحاديه هاي صنفي هميشه نزديک به صفر بوده است ضمن اينکه نبود نهادهاي حمايتي از حقوق مصرف کنندگان، آنها را به بي دفاع ترين بخش سيستم توليد، پخش و توزيع تبديل کرده است.
حريري گفت: به دليل اينکه اقتصاد ما مولد نيست و قلب و مغز اقتصاد کشور ما در حوزه کلان معيوب است پرداختن به افزايش يا کاهش واحد صنفي از اولويت هاي اقتصادي خارج است.
وي با بيان اينکه بايد اقتصاد ما در حوزه کلان شفاف، رقابتي و آزاد شود، افزود: اگر اين سه عامل در اقتصاد وجود نداشته باشد با فرهنگ سازي نيز نمي توان افراد جامعه را ترغيب به انجام کار صحيح کرد و همه افراد به دنبال منافع خودشان خواهند بود.
حريري در خصوص چگونگي اصلاح نظام توليد گفت: تا زماني که افرادي حق ويژه اي براي خودشان قائلند و در عين برخورداري از انحصار در حوزه هاي مختلف، وارد رقابت با ديگران نمي شوند همه افرادي را که به صورت واقعي در حوزه کسب و کار مشغول هستند زير دست و پاي انحصارات و رانت ها از بين مي برند.