دبير علمي انجمن مهندسي صنايع ايران: کنفرانس بين المللي مهندسي صنايع به دنبال حل مشکلات صنايع و کمک به توسعه صنعتي کشور است.
وي گفت: از استادان برتر داخلي و خارجي براي حضور در کنفرانس دعوت شده است و تلاش کرديم موضوعات و مشکلات کشور در حوزه صنعت مورد بررسي قرار گيرد و مقالات برگزيده در کتابي چاپ و در دسترس پژوهشگران و صاحبنظران قرار مي گيرد.
غضنفري افزود: کاربردهاي نوين مهندسي صنايع در اقتصاد مقاومتي، کسب و کارهاي نوپا، سيستم هاي شهري، سلامت، گاز و برق و انرژي هاي تجديدپذير و نيز سيستم هاي آبي و نيز صنعت بورس و بانک و بيمه همچنين مديريت ريسک، بحران و تداوم کسب و کار، توسعه پايدار و صنعت گردشگران از محورهايي است که در اين کنفرانس مورد توجه خواهد بود.
وي گفت: صنايع پيشرفته (ماهواره و نانو و بايو تکنولوژي) و دفاعي، سيستم هاي لجستيک يکپارچه و هوشمند و سيستم هاي توليد پيشرفته با توجه به نقشي که در کاهش هزينه ها دارد در کنفرانس به بحث گذاشته مي شود.
غضنفري افزود: تئوري هاي اصيل با موضوع؛ روش هاي حل دقيق براي مسائل پيچيده، تکنيک هاي نوين مدل سازي تئوري بازي و طراحي مکانيزم، روش هاي نوين بهينه سازي غيرقطعي، روش هاي نوين تفکر سيستمي نرم، محاسبات نرم، علوم داده و بهينه سازي داده محور، تکنيک ها و روش هاي عارضه يابي سازماني و تکنيک ها و روش هاي تحليل شبکه محور ديگري است که در طول کنفرانس مورد توجه قرار مي گيرد.
وي گفت: چهاردهمين کنفرانس بين المللي مهندسي صنايع طي روزهاي 18 و 19 بهمن در مرکز همايش هاي سازمان مديريت صنعتي به ميزباني دانشگاه علم و صنعت برگزار مي شود.
غضنفري افزود: صاحبان صنايع مي توانند با برپايي غرفه هايي در محل برگزاري کنفرانس به معرفي توانمندي هاي خود بپردازند ضمن اينکه استارت آپ هايي با عنوان دورخيز و نيز ايده بازار در دو روز برگزاري کنفرانس برپا خواهد شد.
وي گفت: 10 نشريه معتبر داخلي و خارجي آمادگي خود را براي چاپ و نشر مقالات اعلام کردند و تا شروع کنفرانس 56 کارگاه آموزشي برگزار مي شود ضمن اينکه 20 دانشگاه برتر کشور از برگزاري کنفرانس حمايت کردند.
غضنفري افزود: علاوه بر استادان ايران شاغل در خارج از کشور استاداني از دانشگاه هاي هلند، ژاپن، آمريکا، چين و فرانسه آمادگي خود را براي حضور در کنفرانس اعلام کردند.
وي گفت: از هزار و 14 مقاله رسيده تعداد 445 مقاله پذيرفته شد که در نهايت حدود 100 مقاله به صورت شفاهي ارائه خواهد شد و باقي مقالات در قالب کتابچه اي چاپ و در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.
وي با بيان اينکه همه دولتها بايد نسبت به هزينه هايي که از جيب دولت انجام مي دهند مراقبت کنند گفت: اگر کاهش هزينه ها در دولتها و شرکتهاي دولتي مبناي کار نباشد، تزريق بيشتر منابع بودجه اي و بانکي به تنهايي نمي تواند به ما در خروج از شرايط فعلي کمک کند.
غضنفري افزود: درحال حاضر بيش از 300 هزار ميليارد تومان از بودجه دولت صرف هزينه هاي جاري مي شود که با نگاه به اقتصاد مقاومتي يک شکست محسوب مي شود.
وي گفت: ما در اقتصاد مقاومتي نبايد فقط به دنبال توزيع مجدد پول باشيم، در اقتصاد مقاومتي بايد به سمت کاهش هزينه ها برويم که متاسفانه به اين سمت حرکت نکرديم.
غضنفري افزود : اگر همه نيروهاي نظام و طرفدار انقلاب به فوريت تمام تلاش خود را در جهت کاهش هزينه ها بکار نگيرند ممکن است کشتي اقتصاد با ابتلائات بيشتري مواجه شود.