رئيس انجمن شناي نابينايان و کم بينايان از ارائه فهرست ورزشکاران اعزامي به بازي هاي پاراآسيايي و انجام رکوردگيري از شناگران خبر داد.
وي افزود: اين رکوردگيري در استخر 50 متر برگزار خواهد شد و هر پارا شناگري که رکورد نفر اول رنکينگ آسيا را کسب کند مي تواند از حقوق و هزينه هايي که پارالمپيک براي افراد طلايي در نظر گرفته است بهره مند شود و هر کسي که بتواند رنکينگ نفر سوم آسيا را کسب کند و به عبارت بهتر شانس ايستادن بر روي سکو را داشته باشد در قالب تيم ملي قرار خواهد گرفت و مي تواند در بازي هاي پاراآسيايي جاکارتا حضور داشته باشد.
سرمربي تيم ملي شناي نابينايان و کم بينايان در خصوص تشکيل اردوي تيم ملي اظهار داشت: افرادي که در رکوردگيري انتخاب مي شوند در اردوهاي متمرکز شرکت مي کنند. کميته ملي پارالمپيک پنج مرحله اردوي آمادگي 25 روزه تا بازي هاي پاراآسيايي جاکارتا برگزار مي کند. در اين اردوها هر ورزشکاري که رنکينگ اول تا سوم آسيا را کسب کند مي تواند در مسابقات شرکت کند.
وي همچنين از برگزاري اردوي برون مرزي در خرداد يا تير خبر داد و گفت: آنگونه که کميته ملي پارالمپيک برنامه ريزي کرده و اگر مشکلي پيش نيايد يک اعزام برون مرزي قبل از بازي هاي پاراآسيايي جاکارتا در خرداد يا تير سال آينده خواهيم داشت که اين مسابقه بين المللي در يکي از کشورهاي انگلستان، ايتاليا و آلمان انجام مي شود.
شريفيان در پايان گفت: شرکت در اين مسابقات دو حسن دارد. يکي اينکه اين مسابقات سري آ جهاني است و دوم اينکه در اين مسابقات کلاس بندي انجام مي شود و تمام ورزشکاران ما که شانس کسب مدال بازي هاي پاراآسيايي دارند مي توانند در اين مسابقات کلاس بندي شوند. اين رقابت ها همچنين محک جدي براي ورزشکاران است. از طرفي انجمن شنا و کادر فني فهرست رکوردها را با تاييد معاون فني کميته ملي پارالمپيک اعلام کرده است و هر ورزشکاري که ادعا کند مي تواند در اين فهرست باشد و رکورد مورد نظر را کسب کند، مي تواند در اردوهاي تيم ملي قرار گيرد.