دوره آموزشی طبخ ماهی در فامنین برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، چهارمین دوره آموزشی طبخ ماهی با حضور۲۵۰ نفر از بانوان شهرستان فامنین برگزار شد
همچنین ۱۵۰ نفر از آقایان نیز امسال آموزش پرورش ماهی را فرا گرفته اند.
به گفته آقای کاویانی مدیر جهاد کشاورزی فامنین امسال سیصدو سی تن گوشت ماهی در این شهرستان تولید شده است.
گوشت ماهی به عنوان جایگزین و در کنار گوشت قرمز و با فواید خاص خود می تواند جایگاه مناسبی را در بین تغذیه مردم داشته باشد.
با طبخ روشهای مختلف این ماده غذایی می توان به استفاده بهتر و مطبوع تر آن کمک کرد.