معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: که طرح خدمات حمایتی این سازمان از حدود 137 هزار دانش آموز با نیازهای ویژه زیرپوشش این سازمان آغاز شده و درحال اجرا است.
وی اضافه کرد، که این طرح از دو سال گذشته راه اندازی شده و در این مدت تاکنون بیش از 75 میلیارد ریال برای حدود 6هزار نفر هزینه شده است.
قدمی ادامه داد،: که تا پایان امسال نیز حدود 30میلیارد ریال دیگر نیز در حمایت وپشتیبانی از طرح خدمات حمایتی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه هزینه خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، وضعیت پوشش تحصیلی این سازمان در سالجاری به 137 هزار دانش آموز در یک هزار 570 مدرسه است، گفت: رویکرد سازمان توسعه آموزش تلفیقی است و در این راستا حدود 73 هزار دانش آموز در مدارس استثنایی درس می خوانند و مابقی در مدارس عادی و تحت آموزش تلفیقی ادامه تحصیل می دهند.
قدمی، با بیان اینکه عمده گروه دانش آموزان استثنایی را دانش آموزان آسیب دیده ذهنی و پس از آن ناشنوا و کمترین گروه را نابینایان و چند معلولیتی و اوتیسم تشکیل می دهند ، افزود: در این رابطه و در مدت دوره سه ساله گذشته پوشش دانش آموزان مدارس تلفیقی را از 38 هزار نفر به حدود 55 هزار دانش آموز رساندیم که با رشد و توسعه 45 درصدی در مدارس تلفیقی مواجه بودیم.
او گفت: برای دانش آموزان اوتیسم هم برنامه های مطلوبی در نظر گرفته ایم و معلمان این گروه آسیب دیده آموزش های لازم را فراگرفته اند و محتواهایی هم تولید شده که در اختیار آنان قرار داده خواهد شد.
قدمی با بیان اینکه هدف سازمان مدارس استثنایی قرارگرفتن این دانش آموزان در کنار دیگر دانش آموزان مدارس عادی است ، گفت: طی این مدت دانش آموزان مدارس خاص به 22 درصد افزایش یافت که بطور نسبی ثابت بوده است و معتقد هستیم که دانش آموزان با نیازهای ویژه حق حضور در جامعه و قرار گرفتن در کنار همکلاسی های عادی خود را دارند و این روش برای شکل گیری آینده آنان بسیار اهمیت دارد.