در همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها، بر ضرورت كاهش مصرف قند و چربی و نمک تاکید شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها با حضور دکتر عربی متخصص تغذیه دانشگاه علوم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این همایش با اشاره به اینکه تغذیه نامناسب، عامل 70 درصد چاقی ها و بیماری های غیرواگیر مثل سرطان است گفت: هدف از برگزاری این همایش، آگاهی بخشی همگانی در خصوص پیشگیری از بیماری های غیر واگیر از جمله سرطان است.
احمد هاشمی افزود: عوامل مختلف ژنتيكي، تغذيه اي و محيطي، در بروز سرطان مؤثر هستند.
وي با بيان اينكه سرطان در كشور ما بعد از بيماري هاي قلبي عروقي وسوانح، سومين عامل مرگ ومير است، گفت: ٢٧ درصد افراد بالاي ٣٠ سال كشور، دچار فشار خون بالا هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به عادات بد غذایی مانند كاهش مصرف ماهي و افزايش مصرف فست فودها هم اشاره كرد و گفت: ورزش به مدت ٣٠دقيقه در روز ، كاهش مصرف قند و چربی و نمک، جايگزين كردن آب به جاي چاي و افزايش مصرف سبزي و میوه و لبنیات کم چرب، در كاهش ابتلا به بيماري ها به ويژه سرطان مؤثر است.