با نزدیک شدن فصل بهار ، دو هزار و 862 هکتار از درختان انبه هرمزگان به گُل نشست .
گلهای خوشه ای و زرد رنگ درختان با بوی معطر انبه ، فضای باغهای هرمزگان را پرکرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس ؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال بیست هزار و 672 تن محصول انبه برداشت شود که سیزده درصد بیشتر از پارسال است.
مسعود گرگیج افزود: رعایت بهداشت باغ، انجام عملیات به باغی ، مبارزه با آفت و بیماریها و استفاده از نهالهای پیوندی علت افزایش محصول است.
هرمزگان رتبه نخست تولید انبه در کشور را دارد.
بیشترین باغهای انبه در شهرستانهای میناب ،رودان ، جاسک و بندرعباس است.
گلدهی درختان انبه تا اوایل فروردین ادامه دارد.
سندری ،محلی، آلفونسو و لانگرا از ارقام انبه در هرمزگان است.
برداشت انبه در هرمزگان از اواخر اردیبهشت آغاز می شود و تا اواخر مرداد ادامه دارد.
چهل درصد محصول انبه در هرمزگان بصورت نارس برداشت می شود.
از انبه نارس بصورت تازه خوری ، تهیه ترشی ، مربا، لواشک و سس استفاده می شود.
از چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی، از مغز هسته در تهیه صابون و پوست درخت انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرم سازی کاربرد دارد.
قدمت کاشت درخت انبه در شهرستان میناب به سیصد سال پیش می رسد.
رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.
انبه گیاه گرمسیری و سرشار از ویتامین آ بی و سی، کربوهیدراتها – اسیدهای چرب- پروتئین ها – اسیدهای عالی و مواد معدنی است.