دائمی گفت: ۶۰ درصد از سرمایهگذاری اتحادیه اروپا در ایران در حال حاضر از طریق آلمان صورت میپذیرد به همین خاطر نمیتوان گفت که شراکت تجاری و مبادلات اقتصادی دو کشور در سطح بسیار خوبی دنبال میشود.
وي گفت: در سالهاي گذشته نيز در زمينه انتقال فناوري و دانش آن نيز دو کشور همکاريهاي بسيار خوبي داشتهاند و خوشبختانه نقش آلمان در اين زمينه هميشه تسهيل کننده و موفق بوده است.
همچنين وي يادآوري کرد: دو کشور در زمينه مسائل آب و مسأله تغيير اقليم در ذيل سازمانهاي بين المللي همکاريهاي بسيار خوبي داشتهاند و بر آنيم که بتوانيم اين همکاريها را تقويت کنيم وهمچنين دو کشور در زمينه مشاورههاي حقوقي و ارزيابي مالي طرح ها و نيز مبادلات بانکي ميتوانند زمينه همکاريهاي بيشتري را فراهم کنند.
مديرعامل ساتبا نيز با اشاره به برنامههاي ايران در حوزه توسعه انرژيهاي نو گفت: براساس برنامه ششم توسعه ايران بنا دارد تا پايان اين برنامه حدود 5000 مگاوات ظرفيت جديد نيروگاهي در زمينه انرژيهاي نو ايجادکند.
سيد محمد صادق زاده افزود: همچنين قرار است تا 4 سال آتي ظرفيت انرژيهاي نو کشور به حدود 4 هزار مگاوات برسد و ما در اين زمينه از سرمايه گذاري شرکتهاي آلماني بويژه در خصوص توسعه انرژي خورشيدي در کشور استقبال ميکنيم.
وي تصريح کرد: پيش از اين فعاليت ما با شرکتهاي آلماني در نيروگاه خورشيدي همدان و کرمان بسيار موفق بوده که اميدواريم بتوانيم زمينه اين همکاري را توسعه دهيم.
صادق زاده تأکيد کرد: ايران شرايط بسيار خوبي را براي خريد تضميني 20 ساله برق و حمايت از سرمايه گذاري در زمينه انرژيهاي نو دارد که ميتواند براي شرکتهاي آلماني جذاب باشد.
وي گفت: ايران بنا دارد تا سال 2030 ميلادي ظرفيت انرژيهاي تجديدپذير نصب شده در کشور را به 7500 مگاوات برساند که اين امر ميتواند فرصت خوبي براي سرمايه گذاري شرکتهاي خارجي و داخلي باشد.