بیش از 30 درصد بافت مسکونی شهر صفادشت فرسوده است و باید در خصوص نوسازی و بهسازی این بافت ها اقدام فوری صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، محمدعلی کریمی در حاشیه بازدید از پروژههای عمرانی صفادشت گفت: 30 درصد از بناهای صفادشت بافت فرسوده و بالای 30 سال عمر دارد و مابقی هم به دلیل عدم رعایت اصول فنی و شهرسازی استحکام لازم را در برابر زلزله ندارد که نیازمند نگاه مدیران استانی در جهت مقام سازی و اعطای تسهیلات به صاحبان این واحدها میباشد . وی گفت: خوشبختانه بعد از 26 سال مشکل شهرک صنعتی صفادشت با پیگیریهای محمودی، نماینده مردم در مجلس و مسئولان شهرستان در آستانه حل شدن است.
وی افزود: مسئولان سابق شهرستان شهریار در سال 1370 جهت ایجاد اشتغال تصمیم گرفتند شهرک صنعتی در این شهرستان دایر شود ،این در حالی بود که در آن زمان شهرستان شهریار 300 هزار نفر جمعیت داشت ، ولی متأسفانه اکنون مشاهده میکنیم بعد از جدا شدن شهرستانهای ملارد ،قدس،رباطکریم،بهارستان از شهریار که جمعیتی بالغبر 2 میلیون نفر را در خود جایداده است ،حتی یک شهرک صنعتی مصوب در این شهرستانها وجود ندارد.
شهردار صفادشت بابیان اینکه در حال حاضر بیکاری در استان تهران مهمترین دغدغه شهروندان است، گفت : هرچند وسعت کاری شهرداری خیلی زیاد نیست ولی اعلام میکنم هر کمکی از مجموعه مدیریت شهری صفادشت جهت جذب سرمایهگذار و ایجاد اشتغال برای جوانان از دستمان برآید دریغ نخواهیم کرد و از تمامی دستگاهها درخواست میکنیم جهت حمایت از تولیدکنندگان داخلی و صنعتگران هر چه در توان دارند انجام دهند .
کریمی با اشاره به اینکه با واگذاری امور خدماتی مسکن مهر صفادشت به شهرداری ، گام مؤثری برای خدمترسانی بهتر به ساکنان این واحدها برداشته میشود ، گفت: مسکن مهر با تمام خوبیها و بدیها ایجادشده است لذا همه باید کمک کنند تا مسائل و مشکلات مسکن مهر را مرتفع کنیم تا مردم ساکن در این منطقه بیشتر از این دچار مشکل نشوند .
شهردار صفادشت اظهار داشت : هیچکدام از دستگاههای اجرایی و دولتی دغدغهای تحت عنوان پرداخت حقوق و مزایای کارکنان را نداشته و امورات جاری آنها انجام میشود ، تنها تشکیلاتی که باید نگران پرداخت حقوق کارکنان خود باشد شهرداریها هستند و با تمام مشکلات مالی که گریبان گیر شهرداری بوده در این مدت از هیچگونه فعالیت عمرانی کاسته نشد و در برخی موارد شاهد رشد و توسعه در شهر بودهایم .
شهردار صفادشت افزود :با برنامهریزی و ایجاد پروژههای درآمد پایدار توانستیم در این مدت ، 8 هزار و 500 متر بنا از بیمارستان اخوان را در 8 ماه بازسازی کنیم همچنین ادارات را در بخش صفادشت مستقر کردیم تا در کار شهروندان تسهیل صورت گیرد.
وی با انتقاد از ستاد مدیریت بحران شهرستان ملارد در زلزله اخیر گفت : گرچه صفادشت بهعنوان مرکز زمینلرزه مغفول ماند و توجه ای به این شهر نشد ولی شهرداری صفادشت از این امر غافل نشد و با تخصیص سالنهای چندمنظوره مدیریت بحران و تجهیز سایتهای اسکان اضطراری، تأمین آب، برق و سرویسهای بهداشتی برای مواقع نیاز را میتوان بهعنوان بخشی از اقدامات شهرداری در این حوزه نام برد.