به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، این زوج کارآفرین سال ۹۳ بود که این کارخانه راکد و ورشکسته را خریداری و از نو برپا کردند.
خانم پیک و آقای شریفی اکنون در این کارخانه برای ۷۰ نفر شغل ایجاد کرده اند.
در این کارخانه ۲۵ نوع کیک و کلوچه تولید میشود و یک سوم تولیدات این کارخانه به کشور عراق صادر میشود.
به گفته آقای شریفی تولید این کارخانه در حال حاضر ماهانه ۶۰۰ تن است، امّا اکنون مدتی است که این کارخانه با مشکلات مالی و نبود سرمایه در گردش دست و پنجه نرم میکند.
برای این راه اندازی این کارخانه ۶ میلیارد تومان سرمایه هزینه شده است و حدود ۸ ماه است کارگران این کارخانه حقوق دریافت نکرده اند.
به گفته این زوج کارآفرین، باید دولت حمایتهای خود را بیشتر کند تا این کارخانه تعطیل نشود.
آنها میگویند: تزریق سرمایه در گردش تنها گام اساسی برای نجات این کارخانه از ورشکستگی است.
شریفی میگوید: با حمایت دولت ظرفیت این کارخانه را میشود ۳ برابر کرد و این افزایش تولید ۲ هزار تنی در ماه را به دنبال خواهد داشت.
او میگوید: با این کار دیگر دستگاههای کلوچه پزی خاموش نمیشوند و به طور شبانه روز کار تولید را انجام میدهند.
حالا مسئولین هم قولهای داده اند که تا حدی برای این زوج کارآفرین مایه دلگرمی شده است.
پیمان الماسی، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کُردستان میگوید: در کارگروه رفع موانع تولید استان تصویب شده که ۲ میلیارد تومان سرمایه در گردش به این واحد تولیدی تزریق شود
هر چند در به دست آوردن این تسهیلات هم راههای پر پیچ و خمی را باید پیمود، امّا با این اوصاف امید است که گرمای تنور این کارخانه سرد نشود و کارگران از کار بیکار نشده و چرخهای تولید در این استان به چرخیدن ادامه دهند.