جشنواره غذای سالم در بخش سرآسیاب یوسفی شهرستان بهمئی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، به مناسبت هفته "بسیج ملی تغذیه،چاقی یا
در این جشنواره شرکت کنندگان با تهیه غذاهای سنتی از جمله آش کارده،گلفته و تهیه غذاهای دیگر با هم رقابت کردند.
هدف از برگزاری این جشنواره، آشنا کردن خانوادهها با ضرر غذاهای فست فودی و تشویق مردم به استفاده از غذاهای سنتی و چربیهای کم خطر تدارک دیده شده بود.
علی افشنگ سرپرست شبکه بهداشت درمان شهرستان بهمئی عدم تحرک را از عوامل اصلی چاقی و بیماریهای رایج چربی و فشار خون دانست و از رایج شدن این بیماری در روستاها انتقاد کرد.
دکتر سیده اطهر ساداتی پزشک عمومی مرکز بهداشتی درمانی سرآسیاب یوسفی نیز قدم اول در حفظ سلامت افراد را تغذیه سالم دانست و گفت:نقش بانوان در تهیه غذای کم چرب و سنتی بسیار تعیین کننده است.
الهام مقدم کارشناس تغذیه نیز در مورد مزایا و ویژگیهای بعضی از غذاهای سنتی به شرکت کنندگان توصیه کرد از سبزیجات و روغن کنجد و زیتون در سبد غذایی خانواده استفاده کنند.
در پایان به برندگان و دیگر شرکت کنندگان از طرف شبکه بهداشت درمان شهرستان بهمئی جوایزی اهدا شد.