با توجه به مواد تشکیل دهنده مفید برای سلامت، ریحان یکی از آنتی بیوتیک های طبیعی قوی شناخته می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزمهاباد، دیر زمانی است که ریحان در پزشکی طبیعی کاربرد دارد و دلایل خوبی نیز برای این کار وجود دارد. این گیاه سرشار از مواد مغذی گیاهی تقویت کننده سلامت است و به عنوان یکی از قدرتمندترین آنتی بیوتیک های طبیعی شناخته می شود.
یک کارشناس تغذیه در مهاباد می گوید: درکنار ویتامین های A و K، ریحان حاوی مقادیر قابل توجه از آهن، کلسیم، منگنز، منیزیم، ویتامین C، پتاسیم و همچنین فلانوئیدهای محافظ DNA است.
آناهید افزود: دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث شده ریحان به عنوان یکی از سالمترین گیاهان دارویی در جهان شناخته شود. ریحان جدا از مزه منحصر به فرد و تندی که به غذا می بخشد. منبع خوبی برای مواد مغذی مانند ویتامین K است که برای جلوگیری از لخته شدن خون ضروری است.
وی اضافه کرد: مصرف ریحان می تواند مانع از اکسیداسیون کلسترول در خون شود و در نتیجه، از تصلب شرایین، نارسایی قلبی و سکته مغزی پیشگیری می کند.
همچنین درمان و پیشگیری از سردرد، اسهال، یبوست، سرفه، دفع انگل، و کمک به کلیه ها از دیگر فواید ریحان است.