مشاور راه اندازي کارخانه هاي بسته بندي و عضو انجمن علوم و فناوري بسته بندي ايران گفت: فرهنگ «خريد فله » در جامعه بايد به مدد فرهنگ سازي و وضع قوانين مناسب دستخوش تغيير و تحول شود.
وي اظهار داشت: استفاده از کالاهاي بسته بندي مزاياي بسيار زيادي دارد که تضمين سلامت و ايمني مصرف کنندگان از مهمترين موارد است.
عضو انجمن علوم و فناوري بسته بندي ايران ايجاد ارزش افزوده را از کارکردهاي اساسي صنعت بستهبندي برشمرد و گفت: اين صنعت با هزينه اندک ارزش افزوده بسياري براي محصولات ايجاد ميکند.
وي در ادامه با بيان اينکه بستهبندي يکي از الزامات ورود کالاهاي توليدي به بازارهاي داخلي و خارجي است، افزود: رشد کمي و کيفي صنعت بستهبندي موجب رشد اقتصاد در هر کشوري مي شود.
مديرعامل شرکت تعاوني اعضاي انجمن مديران صنايع کارتن و ورق کشور نيز گفت: بسته بندي در دنياي امروز به عنوان يکي از ابزارهاي مهم بازاريابي شناخته مي شود و شرکت ها و دولت ها براي افزايش توان رقابتي خود در بازارهاي داخلي و خارجي از اين صنعت سود مي برند.
رسول طهماسبي افزود: بسته بندي امروز در دنيا فقط براي محافظت از کالا استفاده نمي شود بلکه براي اين صنعت نقش ها و مسئوليت هاي زيادي از قبيل ايجاد ارزش افزوده، بازاريابي، جلب مشتري و غيره قائل هستند.
وي در ادامه با تاکيد بر اينکه نوع و جنس مواد اوليه بسته بندي کالا به ويژه مواد غذايي از نظر بهداشتي و ايمني بايد مناسب انتخاب شود تا سلامتي در مورد مصرف را تضمين کند، اظهارداشت: براي بسته بندي مي توان از مواد مختلفي منجمله سلولزي، پليمري و موارد ديگر استفاده کرد.
مديرعامل شرکت تعاوني اعضاي انجمن مديران صنايع کارتن و ورق کشور افزود: استفاده از مواد پليمري براي بسته بندي در دنيا کم و بيش منسوخ شده چرا که منجر به آلودگي شديد زيست محيطي مي شود.
وي تاکيد کرد: در صنعت بسته بندي بايد از موادي استفاده شود که قابليت برگشت و استفاده مجدد را داشته باشد تا بتوان از حجم بالاي مواد بازيافتي به منظور مصارف ديگر استفاده کرد.