۲۱ دیماه سالروز جاویدالاثر شدن غلامرضا رهبر راوی روزهای حماسه رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، از شهید رهبر به عنوان مبدع شیوه خبرنگاری جنگ در ایران یاد میشود.
حضور این شهید والامقام در خط مقدم بهقدری جدی و از نزدیک بود که نه تنها بعنوان یک خبرنگار بلکه بهعنوان یک منبع خبری موثق برای فرماندهان به شمار میرفت.
محسن رضایی از فرماندهان دوران دفاع مقدس در یک مصاحبه گفته بود که تا خبری توسط غلامرضا رهبر مخابره نمیشد از صحت آن اطمینان نداشتم.
صدای عجیبی داشت هنوز هم عاشقان دفاع از حریم وطن، همانهایی که از آن روزها به یادگار ماندهاند، صدای رهبر را احساس میکنند؛ حس صدای رهبر را میشناسند. همیشه هم در گزارشهایش آیهای از قرآن میخواند "حسبنا الله و نعم الوکيل نعم المولي و نعم النصير "، اطرافیانش میگویند او اظهار میکرد دوست دارد شهید شود و همیشه با شجاعت برای تهیه گزارش تا خطوط اولیه جبههها میرفت. «اینجا رادیو آبادان؛ صدای جمهوری اسلامی ایران»؛ مردم جنوب، آن روزها که خانههای مردم شهر زیر هجوم تانکهای بعثی آوار میشد، آن روزها که شهر، ویرانهای را میماند، پیچ رادیو کنج طاقچه را که میچرخاندند، صدایی آشنا را میشنیدند که با قدرت و آرامش، نام جمهوری اسلامی ایران و شهر زیبای آبادان را به زبان میآورد؛ اینجا آبادان است؛ اینجا آبادان میماند؛ به زبان عربی هم میگفت که بعثیها بشنوند.
غلامرضا رهبر سرانجام در 21 دیماه در عمليات کربلای 5 به عنوان نخستين شهيد رسانه ملي در دومين روز از شروع عمليات کربلاي پنج براثر اصابت ترکش به شهادت رسيد و جاويد الاثر شد.