معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تا پایان سال ۱۰۰ کیلومتر از این مسیر ریلی حدفاصل چابهار تا ایرانشهر با توان و تخصص مهندسان ایرانی آماده ریلگذاری میشود.
مديرعامل شرکت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل کشور با تاکيد بر توافق همه جانبه دو دولت براي همکاري در بخش حمل و نقل اظهار داشت: در آستانه سفر وزير راه و شهرسازي به هند، ابعاد اين همکاريها مورد بحث قرار ميگيرد و در خصوص مفاد تفاهمنامه احداث راهآهن چابهار- زاهدان تصميم نهايي اتخاذ خواهد شد.
خادمي روند احداث اين پروژه در کشور را با منابع داخلي و تخصص مهندسان ايراني مثبت ارزيابي کرد و افزود: تاکنون از محل منابع داخلي 300 ميليون دلار در راهآهن چابهار- زاهدان هزينه شده است و در حال حاضر با توجه به تفاهمنامه امضا شده بين دو کشور خواستار قرارداد تجاري هستيم.
وي همچنين خواستار مشارکت هند در حوزه روسازي و زيرسازي اين خط ريلي شد و خاطرنشان کرد: در اين مرحله فاينانس پروژه از اهميت بالايي برخوردار است و با توجه به وضعيت منابع داخلي، همکاري در اين حوزه منوط به تامين منابع مورد نياز اين پروژه از سوي دولت هند است.
در ادامه اين جلسه سفير کشور هند ضمن ابراز خرسندي و تمايل هند براي همکاري با ايران گفت: طبق جلسات قبلي شرايط تامين مالي اين پروژه از سوي کشور هند بررسي شد و نتايج نهايي به زودي اعلام ميشود.
سوراب کومار همکاري با ايران را براي هند بسيار مهم دانست و بيان کرد: پروژه چابهار- زاهدان و همکاري در اين زمينه براي هند بسيار مهم است و در اين مسير قدمهاي مثبتي برداشته شده است که اميدواريم در سفر وزير راه و شهرسازي به هند اين همکاريها گسترش يابد.
مديرعامل شرکت ساخت و توسعه راهها همچنين اعلام نظر قطعي را به بعد از سفر وزير راه و شهرسازي به هند موکول کرد و گفت: هدف ما نيز ادامه اين همکاري به منظور بهره مندي دو کشور از مزاياي اقتصادي و تجاري راه آهن چابهار- زاهدان است و ادامه مذاکرات و ابعاد اين همکاريها در سفر وزير قطعي ميشود.