نقل تویسرکان به عنوان سوغات سنتی این شهرستان بیش از۱۵۰سال است که کام ها را شیرین می کند.
. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بیش از 10 نوع نقل از جمله ، نقل هلی ، گشنیزی ، سقزی ، گلمحمدی و کاکائویی در این شهرستان پخته و عرضه می شود.
عدم استفاده از افزودنی های غیر طبیعی ، موجب شده است تا این سوغات شیرین تویسرکان طرفداران خود را در خارج از استان هم جذب کند.
آقای نجیمی ، رییس اتحادیه نقل پزان و قنادان شهرستان تویسرکان گفت:در شهرستان تویسرکان بیش از۵۰ کارگاه تولید نقل ونبات پزی فعال است که ۶۵ نفر دراین کارگاه ها مشغول به فعالیتند و روزانه حدود ۵ تا ۶ تن نقل در این کارگاه ها تولید می شود.
آقای نورعلی ، مسئول اداره صنعت معدن و تجارت تویسرکان هم گفت: این اداره آمادگی دارد به افرادی که توان ایجاد کارگاه بسته بندی نقل ونبات به صورت مکانیزه را دارند از تسهیلات بخش فراگیر و همچنین وام توسعه روستایی با سود ۶ درصد همکاری کند.
گفته می شود ایجاد واحدهای بسته بندی نقل با تکنولوژی روز علاوه بر ایجاد ارزش افزوده ، ۱۰ درصد اشتغال بیشتر را هم موجب خواهد شد.