برای تکمیل طرح توسعه فرودگاه خرم آباد 9 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز لرستان، تاکنون برای اجرای طرح توسعه این فرودگاه 50 میلیارد تومان هزینه شده است .
با تکمیل طرح توسعه فرودگاه خرم آباد امکان پارک همزمان 5 هواپیما فراهم می شود.
فرودگاه خرم آباد با 70 سال قدمت یکی از 16 فرودگاه مجهز کشوراست که از دستگاه پیشرفته فرود اتوماتیک برخوردار است.
باند فرودگاه خرم آباد به عرض 30 متر و طول هزار و 800 متر در جریان جنگ جهانی دوم(در اواسط سال1322) توسط متفقین در محلی روبروی کمپ نظامی بدرآباد که مقر نیروهای نظامی شوروی سابق، انگلیس و آمریکا بود برای پرواز هواپیماههای ملخی قدیمی طراحی شد.
فرودگاه خرم آباد جزء اولین فرودگاههای ساخته شده در کشور است که هم اکنون با ۱۶۴ هکتار مساحت درکیلومتر ۹ جاده خرم آباد، پلدختر قرارداد.
به گفته علی خانی مدیر کل راه و شهرسازی لرستان، طرح توسعه فرودگاه خرم آباد با اعتباراولیه 52 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی سال 1392شروع شد.
با گذشت 4 سال از شروع طرح توسعه فرودگاه خرم آباد تا کنون 50 میلیارد تومان هزینه شده و تکمیل آن نیازمند 9 میلیارد تومان دیگراست.
طرح توسعه فرودگاه خرم آباد شامل تطویل و تقویت باند، همسطح سازی و زهکشی سطوح پروازی، بهسازی و توسعه اپرون و ساخت پاویون جدید است که با هدف توسعه حمل و نقل هوایی و فرود هواپیماهای پهن پیکر آغاز شد.
تطویل و تقویت باند فرودگاه به طول 420 متر، ارتقای مقاومت باند از 55 به65 متر و زهکشی سطوح پروازی پایان یافته اما استریپ سازی یا همسطح سازی سطوح پروازی در حال اجراست،
همچنین بااضافه شدن 11 هزار متر مربع فضای جدید، مساحت اپرون فرودگاه خرم آباد به 28 هزار متر مربع افزایش می یابد که با این کارامکان پارک همزمان 5 هواپیما در فرودگاه خرم آباد میسر می شود.
ساخت پاویون جدید فرودگاه خرم آباد به مساحت یک هزار و 600مترمربع وپیشرفت 75درصدی نیز همزمان با طرح توسعه فرودگاه خرم آباد درحال اجراست.
موسوی سرپرست کارگاه طرح توسعه فرودگاه خرم آباد با بیان اینکه با تکمیل طرح توسعه ، طول باندفرودگاه خرم آباد از 3 هزار و 200 متر به 3 هزارو620مترافزایش یافته افزود: 18هزار متر اپرون قدیم فرودگاه خرم آباد نیز دوباره تقویت و بهسازی شد.
مدیر فرودگاه خرم آباد گفته :طرح روشنایی باند فرودگاه خرم آباد هم با 6 میلیارد تومان ازمحل اعتبارات شرکت فرودگاههای کشوردرمراحل پایایی است.
توسعه و بهسازی ساختمانهای اداری و تکنیکال بلاک، ایمنی وآتش نشانی، یگانهای پلیس، سپاه وساخت واحد جدید فنی، جدول بندی، زیبا سازی و روکش آسفالت بلوار ورودی فرودگاه خرم آباد نیزدرحال اجراست.
امسال 600 پرواز با بیش از 50 هزارمسافراز فرودگاه خرم آباد انجام شد
به گفته بنی صدر مدیر فرودگاه خرم آباد،هرهفته 20 پرواز از فرودگاه خرم آباد به مقصد تهران-مشهد و بالعکس انجام می شود.
فرودگاه زیرساخت مهم اقتصادی و مواصلاتی است که درتوسعه هرمنطقه نقش تاثیر گذاری دارد.
امیواریم طرح توسعه فرودگاه خرمآباد که از مرز هوایی بینالمللی برخورداراست با تلاش مسئولان هرچه زودتر به بهره برداری برسد.