دادستان کل کشور از عوامل و صحنه گردانان اصلی اغتشاشات یک هفته اخیر پرده برداشت و گفت: این طرح با همکاری آمریکا، اسرائیل و با هزینه آل سعود طراحی شده است.
وی با اشاره به اینکه دکترین این توطئه را «همگرایی نتیجه بخش» نام گرفته خاطر نشان کرد : نحوه اجرای طرح هم با الگو گیری از انقلاب لیبی و با ایجاد کمپین هایی از مالباختگان و مشکلات بازنشستگان آغاز و با اعتصابات سایر صنوف به بهانه دیگری به مطالبات اجتماعی و مسایل اقتصادی و معیشتی سایر صنوف ادامه یافت.
دادستان کل درگیری با عوامل انتظامی و تسخیر ادارات حساس و تاثیر گذار و تخریب اموال عمومی را از دیگر برنامه های این طرح بر شمرد و گفت : برای اجرای این اهداف دو اتاق فکر و عملیات در هرات و اربیل تامین شده بود تا به تدریج با سازماندهی جریان های تکفیری و داعش و وارد کردن سلاح و مهمات ، نا امنی ها و درگیری ها را به مرکز کشور و مناطق حساس بکشانند.
دادستان کل کشور رییس جمهور آمریکا را اولین شخصیت سیاسی نام برد که با توئیت گذاشتن مردم را به تجمع و اغتشاش فراخواند و به دنبال آن مجلس سنای امریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مداخله در این حوادث به آن دامن دادند
وی امداد غیبی و نصرت الهی را بزرگترین پشتیبان و قدرت دانست و گفت : با عنایات خداوند متعال و پشتیبانی و حضور مردم و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، اگرچه این غافله به پیروزی حزب الله ختم شد اما دشمنان دست از توطئه های خود بر نخواهند داشت.
دادستان کل کشور نقش روحانیت را در روشنگری مردم و عبور از فتنه بسیار مهم و ارزشمند توصیف کرد و گفت : امروز که دشمنان با همه توان و امکانات به جنگ اعتقادات و ریشه کنی نظام اسلامی آمده اند مبلغان و روحانیان هم باید با تقویت روحیه جهادی و مجهز به علوم و مسایل روز برای مقابله با این هجمه ها به پا خیزند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به تبیین آسیب های اجتماعی و فردی فضای مجازی پرداخت و با اشاره به تشکیل کار گروه ویژه ای برای رصد و ساماندهی شبکه های مجازی با حضور تعدادی از وزرا و مسیولین عالی رتبه خاطر نشان کرد : متاسفانه از ابتدای شکل گیری دولت یازدهم تا کنون 4 مرحله از وزرای دولت برای حضور در این کار گروه دعوت کردم اما متاسفانه حتی یک بار هم در جلسه شرکت نکردند
حجت لاسلام منتظری یاد آور شد تا کنون 936 هزار و 700 شبکه اجتماعی که مسایل ضد اخلاقی و امنیتی تولید و منتشر می کردند فیلتر شده است.
وی افزود : هر هفته بیش از 15 هزار شبکه را مسدود می کنیم اما متاسفانه به صورت قارچ وار با نام و رنگ و لعاب جدیدی در جای دیگر رشد می کنند
دادستان کل کشور مسایل ضد اخلاقی با 784 هزار و 50 نشانه را رتبه نخست تولیدات این شبکه ها اعلام کرد و گفت : دستگاه قضایی بار ها با مسئولین دولتی نامه نوشتند التماس کردند که شبکه های مجازی را محدود کنید اما حریف آن ها نشدیم.
وی تلگرام را بلای جان مردم دانست و گفت : این ابزاری برای ترویج خیانت – بداخلاقی و ناامنی شده است و بار ها از وزیر ارتباطات خواسته ایم که این شبکه ها را جمع آوری و به جای آن از شبکه های بومی و داخلی استفاده کنند اما گوششان بدهکار درخواست های ما نیست.
وی از حوزه خواست به کمک قوه قضاییه بیاید و با مطالبه جدی از مسئولان دولتی بخواهد تا با حذف تلگرام از چرخه فضای مجاری کشور شبکه سروش و سایر شبکه ها را با ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز تعادل سازی کند.
در این همایش مدیر کل مشارکت های مردمی قوه قضاییه نیز توجه به آسیب های اجتماعی و تلاش برای پیشگیری از آن را از الویت های دستگاه قضا اعلام کرد و گفت : امروز متاسفانه تلگرام به ابزاری تبدیل شده که جرم و جنایت را در کشور افزایش داده است
اقای رفاهی با اشاره به ضریب نفوذ 54 درصدی اینترنت در کشور افزود : هم اکنون بیش از 42 میلیون نفر در کشور کاربر اینترنت هستند که متاسفانه عمده مبادلات ان ها مسایل ضد ارزشی و غیر اخلاقی است.