تولید ، صادرات و اشتغالزایی چند هزارنفری در صدها واحد تولیدی بزرگ و کوچک در شهرک صنعتی قرچک به علت نبود گازمتوقف است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، تعدادی از سرمایه گذاران شهرک صنعتی قرچک در مصاحبه اختصاصی با ما از نبود گاز در این شهرک به شدت انتقاد کردند و خواستار تسریع در اتصال این شهرک به شبکه توزیع گاز کشور شدند.
علی کاظمی صاحب بزرگترین واحد تولیدی پارچه رومبلی خاورمیانه با اشاره به اهمیت راه اندازی کارخانه اش در زمینه جلوگیری از خروج صدها میلیون دلار ارز از کشور گفت: تا کنون نیاز 2و نیم میلیون متر مکعبی کشور به پارچه رومبلی از چین وترکیه تامین می شد که اگر این واحد تولیدی تکمیل وراه اندازی شود علاوه برتامین نیاز داخلی ماهانه حدود 2 میلیون متر پارچه نیز صادر می شود.
وی به سرمایه گذاری 2000 میلیاردریالی در شهرک صنعتی قرچک اشاره کرد و گفت: با کامل شدن مراحل اول و دوم این کارخانه برای 1000 نفر شغل ایجاد می شود.
کاظمی با بیان اینکه صدها میلیون دلار صرف واردات دستگاههای موردنیاز از آلمان وچین شده است افزود: متاسفانه این دستگاه ها به علت نبود گاز بیش از 45 روز است که بدون استفاده مانده است.
وی گفت: هزینه اقامت و پذیرایی برای کارشناسان نصاب چینی ماهانه بیش از 100 میلیون تومان برای ما آب می خورد که اگر تست های مورد نیاز اجرامی شد این هزینه ها از جیب سرمایه گذار ایرانی خارج نمی شد.
صاحب بزرگترین واحد تولید پارچه رومبلی خاورمیانه افزود: به محض اتصال کارخانه به گاز زمینه اشتغالزایی حدود 1000 نفر در مراحل اول و دوم در مدت کمتر از یک هفته فراهم می شود.
سلگی یکی دیگر از تولید کنندگان شهرک صنعتی قرچک نیز اظهار داشت : دستگاه های وارداتی از آلمان یک هفته پس از نصب امکان اجرای تست های لازم را دارند و پس از گذشت این مدت طرفهای خارجی ضمانتی درزمینه خرابی احتمالی دستگاه ندارند.
وی افزود: به ما گفته شد گاز در کمتراز یک هفته وصل می شود که ما هم اقدام به واردات دستگاه های مورد نیاز کردم وگرنه این کار را انجام نمی دادیم وساخت واحدهای تولیدی را متوقف می کردیم .
صالحی سرمایه گذار و کارآفرین دیگر درشهرک صنعتی قرچک اظهارداشت : سالن های تولید کارخانه تحت مدیریت بنده به علت نبود گاز به انبار تجهیزات تبدیل شده است و امکان استقاده از این دستگاههای گران قیمت نیست.
بنابراین گزارش تعدادی از کارگاران واحد های تولیدی نیز از سرمای بیش از اندازه محل کارخود گله مندبودند وخواستار تامین گرمای این واحد های تولیدی شدند.
سه هفته پیش استاندار تهران در بازدید از شهرک صنعتی قرچک دستور طراحی و اجرای آن و اتصال شهرک به شبکه گاز سراسری رادر مدت کمتر از یک هفته صادر کرد . اما تا کنون مسئولان شرکت توزیع گاز استان به این دستور بی توجهی کرده اند.
شهرک صنعتی قرچک با هدف راه اندازی صنایع جدید ونیزاستقرار اصناف مزاحم شهری تهران با مساحت بیش از 750هکتار ساخته شد.
در فاز نخست شهرک صنعتی قرچک تاکنون 550 قرارداد منعقد شده است و بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی نیز در حال ساخت کارخانههای خود هستند. تمام زیرساختهای مورد نیاز در فاز نخست تامین شده و فقط گاز باقی مانده است.
شهرک صنعتی قرچک یکی از بزرگترین و موثرترین شهرکهای صنعتی استان تهران است که با تکمیل شدن 4 فاز آن پیشبینی میشود زمینه اشتغال بیش از 50هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم شود.