از ابتدای امسال دو هزار و 461 تُن گوشت قرمز و 12هزار و 822 تُن گوشت مرغ در استان تولید شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: از ابتدای امسال دو هزار و 461
حمید رمضانی افزود: این میزان گوشت با ذبح 66هزار و 87 رأس دام سبک و سنگین و شش میلیون و 99 هزار قطعه مرغ تولید شد.
وی گفت: همچنین در نظارت بازرسی از کشتارگاه ها 633 مورد تخلف کشف و 100تُن گوشت معدوم شد.
همچنین 161 پرونده تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع و 37میلیارد تومان جریمه نقدی صادر شد.