رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری از اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی برای رونق کسب و کار خبر داد
وی افزود: آموزش و مشاوره برای کیفی سازی، تجاری سازی و تولید محصول استاندارد و همچنین اتصال به بازار دو حلقه مفقوده ایجاد کسب و کارهای خانگی است که در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی لحاظ شده است.
خلیلی گفت: تلاش می شود در این طرح شغل ایجاد شده حداقل خطرپذیری و حداکثر امکان فروش محصول را برای متقاضیان مشاغل خانگی به همراه داشته باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری گفت: جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری یکی از هفت استانی است که طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در آن به صورت آزمایشی و نمونه اجرا می شود که دو هزار نفر از متقاضیان مشاغل خانگی که سابقه ثبت اطلاعات در دستگاههای اجرایی را دارند، با توجه به الویت های شغلی مورد تقاضا در این الگو قرارمی گیرند و از آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی بهره مند می شوند.
شناسایی مزیت ها و الویت بندی مشاغلی که بیشترین متقاضی را در استان دارند، آموزش تولید محصول باکیفیت و برند سازی و استفاده از ظرفیت های بازاریابی از مراحل اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی است.
بر اساس اطلاعات استخراج شده جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری هم اکنون 76 درصد مردم بر روی شش رشته، 17 درصد بر روی 42 رشته و تنها هفت درصد بر روی 236 رشته از مشاغل خانگی تمرکز کرده اند که انتظار می رود با اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی این مهم به سمت تنوع و تکثر مشاغل در استان ختم شود.