رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی کاغذبازی اداری را مانع توسعه صنعت در این استان دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ضیاء اله اعزازی گفت : وجود قوانین دست و پا گیر در روند توسعه صنعت و تولید نشان دهنده مفید نبودن قانونهای موجود در این حوزه است.
وی افزود : کاغذ بازیهای اداری سرمایه گذاران و مردم را در بلاتکلیفی و سردرگمی قرار داده و روند حمایت از تولید و اشتغال را کند کرده است.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی از تولید کنندگان ، تسهیلات پرداخت شده برای ایجاد اشتغال را در حوزه های دیگر هزینه می کنند خاطرنشان کرد : سرمایه گذاران باید تسهیلات دریافتی را در حوزه تولید هزینه کنند تا باعث تضعیف سرمایه گذاری نشود.
نجاتی رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان هم گفت: مراکز تولیدی شهرستان بناب از واحدهای برتر و موثر در استان هستند و امسال از 30 واحد نمونه استانی 5 واحد را کارخانه ها و واحدهای تولیدی بناب تشکیل می دادند.
نیرومند مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان نیز بر لزوم توسعه شهرک صنعتی بناب تاکید کرد و افزود : توسعه شهرک صنعتی شور گل بناب در جلسه ستاد اقتصادی مقاومتی استان تصویب شده و توسعه 37 هکتاری این شهرک در دستور کار قرار گرفته که به علت مشکلات ثبتی موجود درخود شهرستان متوقف شده است.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان هم با اشاره به کاهش 25 درصدی نزولات آسمانی در سال 96 گفت: باید از منابع آب و خاک به درستی استفاده شود تا به توسعه و تولید پایدار دست یابیم .
مهری گفت : برای کاهش بقایای سموم در محصولات تولیدی ، باید زنجیره تولید رعایت شود و برای اجرای این طرح کشاورزان و تولید کنندگان در ارتباط باشند.
به گفته وی اگر منفعت کشاورزان و واحدهای فراوری و تولیدی محصولات کشاورزی تامین شود با کاهش بقایای سموم در محصولات تولیدی مواجه خواهیم شد .
مدیر کل جهاد کشاورزی استان از برخورد شدید با توزیع کنندگان سموم و تولید کنندگان غیر مجاز کود خبر داد و افزود : توزیع کنندگان سموم ملزم به ارائه سموم آفات نباتی طبق نسخه کارشناسان جهاد کشاورزی هستند.
سرپرست فرمانداری بناب نیز متصل نشدن خروجی فاضلاب کارخانه های این شهرستان به شبکه تصفیه خانه، توسعه نیافتن به موقع شهرک صنعتی و کوچ سرمایه گذاران به شهرک های دیگر ، وجود مشکل اعتباری و وثیقه در بانکها ، درخواست وثیقه سند شهری برای تسهیلات روستائی و تغییر کاربری واحدهای تولیدی را از عمده مشکلات صنعتگران بناب اعلام کرد.
امین رفیعی گفت: از 15 واحد ثبت نامی این شهرستان در سایت بهین یاب، پرونده 56 واحد بررسی و به شعبات ارجاع شده و تنها برا 7 واحد تولیدی شهرستان تسهیلات پرداخت شده است .
وی از کسب رتبه اول بناب در ایجاد اشتغال خبر داد و گفت: امسال در شهرستان بناب یک هزار و 985 شغل جدید ایجاد شده است .
سرپرست فرمانداری بناب به تحقق 80 درصدی اهداف سند توسعه و تدبیر این شهرستان اشاره کرد و افزود : در اجرای هسته های کلیدی این سند 2 هزار هکتار از اراضی بناب به سامانه های نوین آبیاری مجهز شده و با تغییر الگوی کشت ، مزارع پیاز این شهرستان از 2 هزار هکتار به 300 هکتار کاهش یافته است.