خوردن "ماهی" در شب احتمال سکته را افزایش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ طبیعت مطلق گوشت ماهی، سرد و تر است و بدترین زمان خوردن ماهی، شبهنگام است و بیشتر کسانی که سکته کردهاند شب را ماهی میل کردهاند.
بهترین زمان خوردن ماهی در وعده ناهار همراه با سیر یا خرما یا گردو و ترجیحا زیتون است؛ بدترین زمان خوردن ماهی، شبهنگام است؛ بیشتر کسانی که سکته کردهاند شب را ماهی میل خورده اند؛ بهتر است شب را بهدلیل طبیعت سردش غذای با طبع گرم میل شود.
هرگز همراه ماهی، ماست یا دوغ مصرف نشود و حتماً پس از خوردن ماهی، (خرما، عسل، گردو، زنجبیل، ادویهجات گرم، ماهی بهصورت شکمپر) خورده شود.
همچنین افراد با طبع سرد (افراد بلغمی و سوداوی) از خوردن زیاد ماهی پرهیز کنند.
آشامیدن آب بعد از مصرف ماهی بسیار زیانآور است و موجب بیماریهای مزمن میشود؛ مصرف ماهی همراه با شیر و تخم مرغ یا گوشت سایر حیوانات نیز بسیار زیانآور است و سبب بیماریهای مزمن میشود.
بهترین ماهی، در آب شیرین پرورش یافته است، ماهی دریا و آب شور، سردی و تری کمتری دارند و بعضی نسبت به بعضی گرمتر هستند؛ ماهی نمکسود از هر نوع که باشد گرم و مایل به خشکی و ماهی نمکسود کهنه، گرم و خشک است.
ماهی خوب آن است که همان روز صید شده و بوی بد نیز نداشته باشد و ماهی سواحل دریا بهتر، نازکتر و لذیذتر از ماهی رودخانه است.
بدترین ماهیها، ماهی قنات و گودالها و چشمههای کوچک و زمینهای پست وآبهای کثیف بدبو هستند (مخصوصاً اگر راکد باشند)؛ ماهیهای بسیار بزرگ یا بسیار کوچک پرخار نیز برای مصرف مناسب نیستند و بهتر است از مصرف آنها پرهیز شود.
بهترین روش مصرف ماهی، کباب کردن بر آتش است که برای معده سبکتر از بریان کردن در روغن است.
سنگ موجود در سر ماهی "حجرالحوت" نام دارد؛ خوردن حجرالحوت در دفع سنگ کلیه نقش موثری دارد؛ بهتر است سنگ سر ماهی سنگسر جنوب باشد که در خواص بهتر از سایر ماهیها است.