به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مدیر عامل مجمع خیران نخبه پرور فارس گفت:
نخستین جایزه علمی جایزه دوره پسادکتری امید ویژه فارغ التحصیلان علوم پزشکی ،با همکاری مجمع خیران تامین سلامت فارس به ۱۵ فارغ التحصیل نخبه استان به شرط تحقیق در یکی از موضوعات مورد نیاز سلامت کشور اعطا میشود.
حبیب شریف،
دومین جایزه رونمایی شده را بورسیه دانش آموزان و دانشجویان نخبه امید عنوان کرد و ادامه داد: دانش آموزان و دانشجویان نخبه استان پس از شناسایی از این بورسیه بهره مند میشوند.
وی افزود:
سومین جایزه هم جایزه علمی شرکت رامک برای حمایت از نخبگان و صاحبان ایده در حوزه صنایع غذایی است.
رییس بنیاد نخبگان فارس، جایزه کارآفرینی غلامرضا ذوالانواری را
چهارمین جایزه علمی جدید خیران نخبه پرور فارس معرفی کرد و گفت: این جایزه به دانشجویان و نخبگان کارآفرین فرش و صنایع دستی اختصاص مییابد.
شریف با بیان اینکه داوطلبان بهره مندی از این جوایز میتوانند به سامانه اینترنتی مجمع خیران نخبه پرور فارس مراجعه کنند افزود: در این سامانه پس از دریافت مدارک لازم گروهی از اعضای هیات علمی بنیاد نخبگان و با حضور نماینده خیران داوری صورت میگیرد و واجدین دریافت این جوایز تعیین میشوند.
وی همچنین گزارشی از فعالیت مجمع خیران نخبه پرور ارائه کرد و گفت: مجمع خیران نخبه پرور ۹ ماه پیش به عنوان اولین سازمان مردم نهاد کشور در حمایت از نخبگان در شیراز آغاز به کار کرد و جایزه علمی دکتر فیروزآبادی به عنوان نخستین جایزه رونمایی شد و تاکنون ۷۵ دانش آموز با استعداد برتر هم شناسایی و با کمک خیران نخبه پرور بورسیه شده اند.
استاندار فارس نیروی انسانی نخبه را سرمایه بزرگ کشور دانست و افزود: پیشرفت و اساس هر کشوری بر مبنای پرورش نیروهای انسانی بخصوص نخبگان و استعدادهای برتر است.
تبادار؛ استاندار فارس در مراسم تجلیل از خیرین نخبه پرور استان کار ارزشمند خیرین را جلوه گاهی از عشق قلمداد کرد و ابراز داشت: خیرین با نوع دوستی، سخاوت و به ظهور رساندن کرامت، اهدافی بلند، تفکری والا و برجسته و با نگاه به آینده در سربلندی و پیشرفت کشور و نگاهداشت فرزندان این سرزمین اهتمام و تعصب ویژهای دارند.
تبادار کار خیر را امری جاری در گستره استان پهناور فارس توصیف کرد و خیرین نخبه پرور را به عنوان اندیشمندانی بزرگ دانست و افزود: در آیندهای نزدیک سایه این درخت تنومند استان فارس را فرا خواهد گرفت.
استاندار فارس با اشاره به اینکه جلسات متعددی با مراکز علمی استان، مجموعه پارک علم و فناوری و پژوهشگران برگزار شده است، ادامه داد: یکی از روشهای ایجاد امید در کشور، حمایت از این پژوهشگران، توسعه و بهبود اقتصاد استان با تولید علم و تکنولوژی است.
تبادار، انتخاب استان فارس به عنوان استان نخست در حوزه پژوهش را ناشی از مرکزیت علمی، ادبی، فرهنگی و تاریخی این استان دانست و اظهار داشت: زمینه و بستر تحقیق و پژوهش و ایده پردازی بیش از گذشته در زمینههای مختلف علمی در استان مهیا شود.
مجمع خیران نخبه پرور ۹ ماه پیش به عنوان اولین سازمان مردم نهاد کشور در حمایت از نخبگان در شیراز آغاز به کار کرد و جایزه علمی دکتر فیروزآبادی به عنوان نخستین جایزه رونمایی شد و تاکنون ۷۵ دانش آموز با استعداد برتر هم شناسایی و با کمک خیران نخبه پرور بورسیه شده اند.
استاندار فارس تقویت انگیزه و فراهم نمودن زمینه رشد و تعالی را از نیازهای اساسی این قشر توصیف کرد. وی تلاش در زمینه ایجاد اشتغال و کارآفرینی را جهادگری دانست و افزود: دانش و علم باید تبدیل به ارزش افزوده، کارآفرینی و تجاری سازی شود.
مدیرارشد استان فارس با تاکید بر اینکه علم و دانش راه سعادت و پیشرفت را به انسان میآموزد، تصریح کرد: عملکرد انسان از اندیشهها و قدرت تفکر خود نشات میگیرد از این رو علم و دانش و اندیشه قدرت ساختن آینده را به انسان میدهد.
وی با اشاره به ظرفیتهای علمی و پژوهشی استان از جمله وجود ۱۶۰ مرکز آموزش عالی در کنار توانمندی خیرین نخبه پرور، پیشرفت هر مملکتی را بر مبنای پرورش نیروهای نخبه و استعدادهای برتر دانست و گفت: وجود چند هزار استاد و دانشجوی برتر در دانشگاههای شیراز و علوم پزشکی و سایر مراکز علم و فناوری استان فارس زمینه مناسبی برای پیشرفت استان فراهم کرده است.
استاندار فارس همچنین تاکید کرد: فعالیت خیرین نخبه پرور فراتر از امر خیر و سخاوتمندانه اقدامی فرهنگی و موثر در جامعه قلمداد میشود.
همچنین در این مراسم مهرپور از نخبگان جوان بورسیه بنیاد نخبگان فارس برای ساخت آزمایشگاه روانشناسی تربیتی در دانشگاه شیراز از خیران کمک خواست که نصیری مدیر شرکت رامک ۵۰ میلیون تومان هزینه راه اندازی این آزمایشگاه را پرداخت کرد.