مصرف بیش از اندازه غذاهای شیرین سطح قند خون را به ناگاه افزایش داده که پس از مدت کوتاهی نیز کاهش می یابد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان؛ کاهش قند خون موجب احساس گرسنگی زودهنگام و هوس هرچه بیشتر برای مصرف غذاهای شیرین می شود.
هنگامی که به میزان فراوان خوراکی های شیرین مصرف شود بدن قند را به گلوکز تجزیه کرده که وارد جریان خون می شود. در واکنش به این شرایط، بدن انسولین ترشح می کند تا سطوح قند خون را کاهش داده و به سلول ها امکان استفاده از گلوکز را بدهد. قند مصرف نشده نیز در قالب چربی ذخیره می شود.
اگر در مصرف خوراکی های شیرین زیاده روی کرده اید می توانید:
مصرف پروتئین و فیبر
مصرف مقداری پروتئین و فیبر که از سرعت گوارش آهسته برخوردار هستند به پایدار ساختن قند خون کمک می کند.
بهترین خوراکی های حاوی پروتئین و فیبر از جمله سیب، کره بادام زمینی، تخم مرغ پخته، پسته، حمص و سبزیجات است.
مدیریت استرس
برخی افراد در زمان مواجه شدن با استرس هرچه بیشتر شیرینی مصرف می کنند.
هرچه استرس خود را بیشتر مدیریت کنید، تمایل خود به مصرف خوراکی های شیرین را نیز مهار خواهید کرد.
مصرف یک وعده غذای سالم
مصرف شیرینی موجب می شودکه انسان بیشتر هوس خوردن غذاهایی که معمولا ناسالم هستند برود اما با مصرف یک وعده غذایی سالم از وسوسه مصرف دوباره خوراکی های شیرین یا ناسالم پیشگیری کنید.
مصرف غذاهای پروبیوتیک ( غذاهای تخمیری)
باکتری های بد در روده از قند تغذیه می کنند. پس از زیاده روی در مصرف شیرینی مقداری خوراکی هایی مانند کامبوچا، ماست یونانی ساده، یا کلم ترش که حاوی باکتری های خوب هستند را مصرف کنید.