علیرضا قزوه: امروز ادبیات مقاومت و دفاع مقدس ما با برخورداری از همه ویژگی های یک ادبیات فاخر و موثر، مورد اقبال و استقبال ملی و جهانی قرار دارد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری در افتتاحیه نخستین
علیرضا قزوه افزود: عناصری همچون بیان رسا و توصیفات زیبا، تصاویر بدیع و گویا از ماجراها، احساسات و عواطف شخصیت ها، حضور و پردازش همه اقشار مردم در داستان ها و رمان ها و شعر مقاومت، سبب ممتازی ادبیات مقاومت ماست.
رئیس دانشگاه کوثر خراسان شمالی نیز گفت: هدف این همایش، نگاه علمی به فرهنگ مقاومت و پایداری است که با همفکری اساتید و متخصصان این عرصه، یک روز در بجنورد برگزار میشود.
محمدعلی رباط جزی افزود: هشت سال دفاع مقدس، مکتبی نوین را به جهانیان نشان داد که به ثبات کافی رسیده و به رویکردهای پایداری و مقاومت افزوده است.
وی گفت: ادبیات پایداری یعنی جنبش فکری که به نفی وضعیت ظالمانه و ایجاد وضعیت عادلانه میانجامد و تفکری است که در تقابل با تفکرات غیر منطقی، جهاد را میطلبد.
رئیس دانشگاه کوثر افزود: نمونه این پایداری در مبارزه مردم فلسطین با رژیم صهیونیستی است ولی نمونه قویتر آن دوره طلایی هشت سال دفاع مقدس ایران است که مکتب نوینی را مطرح کرده و عناصر آن ایثار، شهادت و پایداری تا پیروزی است.
296 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود.
در اختتامیه این همایش از صاحبان ده مقاله برتر تجلیل شد.
مشاهده فیلم