رئیس پژوهشکده ملی گل و گیاه زینتی در محلات ازانجام26طرح تحقیقاتی در پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی محلات در سال جاری خبرداد.
محمدرضا شفیعی رئیس پژوهشکده ملی گل و گیاه زینتی در محلات افزود: این طرح ها در زمینه تغذیه گیاه، به نژادی و فیزیولوژی پس از برداشت با استفاده از دیدگاه های صاحب نظران، محققان و کارشناسان کشور و با مشارکت بخش خصوصی به اجرا درآمده و هدف از انجام آن ها افزایش تولید، ارتقای کیفیت و اشتغالزایی است.
شفیعی بیان کرد: تولید دانش محور نبض توسعه صنعت و صادرات گل و گیاه است و نقش دانش فنی و فنآوری در این صنعت مهم و اساسی است.
رئیس پژوهشکده ملی گل و گیاه زینتی در محلات افزود: وجه مشترک کشورهای توسعه یافته و کشورهای مهم صادر کننده گل و گیاه تولید متکی بودن بر دانش نوین است و این درحالی است که ایران سهم ناچیز در صادرات جهانی دارد.
شفیعی ادامه داد: برخوردار نبودن از فناوری روز و کند بودن روند تجاری سازی طرح های پژوهشی علت کاهش تولید گل، و حضور کمرنگ دربازارهای جهانی و توسعه نیافتن صنعت گل و گیاه در کشور است.
شفیعی ادامه داد: ایران با داشتن یک و نیم تا 2 درصد از سطح زیر کشت گل در دنیا ، کمتر از یک درصد معادل 20 میلیون دلار از صادرات جهانی گل سهم دارد.
پژوهشکده ملی تحقیقات گل و گیاهان زینتی محلات شامل بخش های اصلاح، تکثیر و پرورش، گیاه پزشکی، تحقیقات خاک و آب، بیوتکنولوژی، عرضه، نگهداری و محیط های تولید، تحقیقات اقتصادی و بازاریابی در سال 1375 راه اندازی شده است.