اولین بار که شترداران سیستان و بلوچستان ضربه فنی شدند ، پیدایش بیماری کرنا در کشورهای عربی بود با این اتفاق عملا محدودیت ها برای بازار شتر استان درکشور خود ما ،شروع شد چون در امارات ، ویروس کرنا مشاهده شده بود. ربطش با استان ما از جنس "گنه کرد در بلخ آهنگری - به شوشتر زدند گردن مسگری " است .
این تلقی درحالیست که بنابر اظهارات کارشناسان ،گوشت شتر این قابلیت را دارد که در داروخانه ها به عنوان دارو ، عرضه شود
هروقت افکار عمومی می خواهد بیابان مشکلات را از جلوی پای شتر سیستان و بلوچستان بردارد ، داستانی تکرار می شود که عمدتا از جنس توهم بیماری است
ماجرای هاری شتر در خاش درست زمانی مطرح شد که معمای شتر وارداتی و جریان ممانعت از ارسال شتر استان به مرکز کشور، اوج گرفته بود .
اینکه در روستای کهنه کرمشاه خاش در دل کوه ناگهان سگ هاری مشاهده شود که دو شتر را از پا در بیاورد جای سوال است . اینکه شغال ها به چهار نفر از اهالی این روستا حمله کردند و آنها را مبتلا کنند و ماجرا به اسم شتر ها تمام می شود ، عجیب اندر عجیب است .
اینکه رئیس اتاق اصناف خاش بدون اطلاع دامپزشکی به قصاب های خاش نامه بزند و از ممنوعیت فروش گوشت شتر در خاش بگوید قابل پیگیری است .
برخی مدیران اگر ابروی استان را درست نمی کنند ،چشم وچراغ اقتصاد ما را کور نکنند ـ
درعصر بارش اخبار باید مراقب بود تا به همین آسانی ذهن ها درباره شتر ، این طلای سرخ موی استان مسموم نشود . نباید گذاشت منفعت شتر به کام شغال ها نشود .
یادداشت روز ؛ احمدملاشاهی