به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کُردستان، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کُردستان با بیان این مطلب، گفت: چهارمین سال است که دانش آموزان ۶ تا ۱۲ سال استان در طرح بهداشت دهان و دندان شرکت میکنند.
افشین خوشگوار، افزود: تمامی دانش آموزان دختر و پسر دورههای اوّل و دوّم ابتدایی تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند که در صورت تأمین اعتبار از سوی دانشگاه علوم پزشکی امسال نیز همانند سال گذشته، در بین دانش آموزان پایه هفتم استان نیز اجرا میشود.
وی گفت: یکصد و شصت و پنج هزار و ۵۰۰ دانش آموز در این طرح بوده اند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کُردستان، گفت: با تعاملی که بین همکاران دانشگاه علوم پزشکی و مراقبین سلامت آموزش و پرورش وجود دارد اجرای طرح وارنیش فلوراید در مدارس به صورت رایگان و با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان انجام میشود.
طرح وارنیش فلوراید در طول سال تحصیلی دو بار انجام میشود.
سال گذشته بیش از ۳۸۰ میلیون تومان اعتبار صرف این طرح بهداشتی شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کُردستان، ارتقای سطح سلامت دهان و دندان دانشآموزان دوره ابتدایی، کاهش شاخص پوسیدگیهای دهان و دندان در دانشآموزان دوره ابتدایی، افزایش سطح آگاهی دانشآموزان و اولیاء آنها، افزایش دسترسی و ارائه خدمات پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان به دانشآموزان را از دیگر اهداف اجرای این طرح برشمرد.
وارنیش فلوراید، یک ژل طلایی است که بر روی سطوح دندانهای خشک اعمال میشود، طعم آن دلپذیر است و بویی میوهای دارد که از طریق تقویت دندانها از پوسیدگی آنها جلوگیری به عمل میآورد.
تحقیقات نشان داده شده است اگر در سال حداقل دو بار از آن استفاده شود، بیشترین اثر را برای دندانها در پی خواهد داشت.