امام حسن عسکری(ع) در روز سوم ربیعالثانی وارد شهر گرگان شد و شایسته بود این روز به عنوان روز گرگان نام میگرفت .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، آیت الله نورمفیدی در ادامه سلسله گفتارهای خود در خصوص پژوهش در نهج البلاغه به مفهوم ایمان به خدا و مراتب آن پرداخت و در این باره گفت: ایمان، باور و اعتقاد قلبی به یگانگی و عظمت خداوند است و این محور اعتقادی همه ادیان آسمانی از بدو تا ختم میباشد.
وی با اشاره به اینکه برخی ایمانها سطحی و ظاهری است، افزود: در مراتب عالی ایمان، نور اعتقاد به خدا آن قدر دل انسان را روشن میکند که دیگر جایی برای تاریکی نمیماند.
نماینده مردم گلستان درمجلس خبرگان رهبری در خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به سوم ربیعالثانی سالروز ورود حضرت امام حسن عسکری(ع) به گرگان، اظهار کرد: امام مژده و قول این سفر را به جعفر بن شریف جرجانی که زائر بیت الله الحرام بود داده بود و فرموده بودند، 180 روز دیگر، عصر جمعه به شهر جرجان قدم خواهد گذارد. به گفته برخی از مورخین امام حسن عسکری(ع) در چنین روزی وارد شهر گرگان شد که شایسته بود این روز بهعنوان روز گرگان نام میگرفت.
وی با اشاره به روز هشتم ربیعالثانی سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع)، افزود: این امام در یکی از سختترین دورانها زندگی میکرد. ایشان برای حفظ جان پیروان خود اعلام کردند که با من ارتباط نگیرید اما با همه محدودت هایی که امام حسن عسکری داشتند از یک سازمان تشکیلاتی برخوردار بودند که حرفها و پیامهای خود را به شیعیان انتقال میدادند.
آیت الله نورمفیدی حفظ جان امام زمان(عج) را یکی از مهمترین مأموریت های امام حسن عسکری (ع) دانست و گفت: با توجه به اینکه دشمنان میدانستند که با آمدن امام زمان (عج) ظلم نابود خواهد شد تلاش داشتند تا ایشان متولد نشوند اما امام حسن عسکری (ع) مانع رسیدن دشمنان به اهدافشان شدند.
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: امروز همه ما باید نسبت به ائمه اطهار آگاهی داشته باشیم و آنان را خوب بشناسیم تا بتوانیم از آنان پیروی کنیم.
آیت الله نورمفیدی همچنین میلاد حضرت مسیح را به تمام متدینان عالم تبریک گفت و خاطرنشان کرد: بهترین توصیف از مسیح در قرآن است و چنین توصیفی درباره میلاد مسیح و بزرگواری مادر او مریم (س) در انجیل هم نیامده است.
ایشان در خاتمه از خداوند خواست، نعمت شناخت ائمه (ع)، توفیق پیروی از آنان و همنشینی آنان در قیامت را به همه مؤمنان عطا بفرماید.