یک حقوقدان و مدرس دانشگاه: غرب حقوق بشر را با زرق و برق معرفی و با این روش جوانان را به خود جذب میکند.
وي با اشاره به اينکه غرب در قرن 18 مباني حقوق بشر را مطرح کرده است، گفت: ما همه ي مباني مربوط به حقوق بشر را در قرآن و کتب ديني خود داريم و اساتيد دانشگاه و فعالان در حوزه بايد آنها را استخراج کنند.
اين مدرس دانشگاه با بيان اينکه همه ي اين مباني در ادبيات فارسي ما نيز وجود دارد، ادامه داد: دانشجوياني که در خصوص حقوق بشر موضوعي را مطرح مي کنند و به دليل بيان حقوق بشر زرق و برق دار در غرب گمان مي کنند آنها بيشتر به اين موضوع توجه دارند. بنابراين مباني آن در غرب دنبال مي کنند در حالي که حقوق بشر در مباني ما بيان شده است که بايد استخراج شود.
فلاح تفاوت عمده بين جهان اسلام و غرب را در تعريف انسان دانست و افزود: ما انسان را خدامحور مي دانيم در حالي که آنها انسان محور بيان مي کنند که اين منشا اختلاف ديدگاه ما و آنهاست.
وي با اشاره به بيان مباني حقوق بشر در صحيفه سجاديه گفت: در رساله حقوق امام سجاد 51 حق براي انسان تعيين شده است.
فلاح ادامه داد: در ماده 13 اعلاميه حقوق بشر به حق همه ي افراد در خصوص تردد آزادانه به کشورها و تعيين محل اقامت اشاره شده اما آيا ترامپ اين موضوع را رعايت کرده است؟
وي استانداردهاي چندگانه را در نگاهشان به بشر از ديگر مشکلات موجود در غرب دانست و ادامه داد: آيا شهروندان غربي با شهروندان که کشته مي شوند از نظر آنها يکي است؟
اين حقوقدان با اشاره به کشته شدن ميانگين 33 هزار نفر در سال به دليل قانون آزادي حمل سلاح در آمريکا افزود: با کدام مباني اسلام داعش را به جان مردم انداختند. در حالي که حتي اهل سنت هم آنها را تاييد نمي کنند.
وي تدوين اعلاميه حقوق بشر را در سال 1948 و پس از جنگ جهاني دوم اعلام کرد و گفت: اين در حاليکه امام علي ( ع) در بخش هاي مختلف نهج البلاغه در خصوص حقوق بشر صحبت مي کند.