9 دستاورد پژوهشي جديد رونمايي و از 45 محقق برتر بخش کشاورزي قدردانی شد.
در اين مراسم که با حضور منصور غلامي وزير علوم و معاونان وزير جهاد کشاورزي و پژوهشگران اين بخش در سالن فجر سازمان تحقيقات آموزش و ترويج کشاورزي برگزار شد از دستگاه پيازکار هفت رديفه خودکار زعفران به منظور توسعه مکانيزاسيون در کشت اين محصول راهبردي رونمايي شد.
همچنين دستاورد توليد مکمل معدني براي دامهاي مرتع به منظور بهبود تغذيه و ارتقاي کيفيت محصولات دامي به صنعت دامداري کشور معرفي شد.
فناوري توليد آنتي بادي با استفاده از مهندسي ژنتيک در کنترل بيماريهاي ويروس سيب زميني با هدف مديريت و کنترل مصرف کودها وسموم شيميايي از ديگر دستاوردهايي بود که رونمايي شد.
کنترل عارضه اختلال در غلاف بندي سويا در استان گلستان، معرفي سموم جديد بر عليه آفت سن گندم از جمله دستاوردهايي بود که در مراسم امروز به کشاورزان معرفي شد.
پژوهشگران کشور موفق شدند رقم زراعي گندم " نان پرآو" را براي کشت ديم در مناطق سرد پرباران معرفي کنند.
اطلس حوزه هاي آبخيز کشور و نقشه هاي پهنه بندي و ارزيابي صفات مختلف کيفيت گندم هاي توليدي کشاورزان مناطق مختلف به تفکيک استان نيز از جمله طرحهاي پژوهشي بود که به دست وزير علوم رونمايي شد.
معرفي فرمول جديد غذايي براي ماهي پرورشي صُبيتي که از گونه هاي بومي آبهاي جنوب کشور است از دستاوردهاي فعالان صنعت شيلات بود که امروز رونمايي شد.
در مراسم امروز از 45 نفر پژوهشگر برتر بخش کشاورزي قدردانی شد.
همچنين يازده دستاورد علمي بخش کشاورزي پس از امضاي قرارداد با بخش خصوصي تجاري سازي شد.
توليد ارقام اميدبخش گيلاس و زردآلو ،واگذاري دانش فني توليد پنج پايه رويشي ميوه هاي هسته دار به روش کشت بافت، توليد پايه گلابي با روش کشت بافت، طراحي و ساخت تجهيزات و ماشين آلات صنعت پرورش طيور، دانش فني توليد تجاري خوراک ارگانيک ماهي قزل آلاي رنگين کمان از جمله دستاوردهايي بود که امروز براي تجاري سازي به بخش خصوصي واگذار شد.