تولید پودر بنتونیت در کارخانه فرآوری بنتونیت مود از مرز 40 هزار تن گذشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرعامل کارخانه فرآوری بنتونیت مود گفت:ظرفیت تولید این کارخانه 35
بنتونیت یک ماده از دسته رس هاست که از کانی های متورم شونده تشکیل شده که قابلیت استفاده در صنایع فولاد و پزشکی را دارد.
خراشادیزاده با بیان اینکه بنتونیت یکی از چرخه های اصلی در تولید صنعت فولاد است افزود: هم اکنون تولیدات کارخانه بنتونیت مود به واحدهای گندله سازی خواف در خراسان رضوی و زرند و سیرجان کرمان ارسال می شود.
وی با اشاره به استقبال صنایع فولادی از پودر بنتونیت گفت:خوشبختانه با توجه به مصرف بالا و نیاز این صنایع،پودر بنتونیت بلافاصله به کارخانجات گندله سازی فرستاده می شود و محصول بر زمین مانده نداریم.
مدیرعامل کارخانه فرآوری بنتونیت مود افزود:راه اندازی 2 کارخانه گندله سازی در خواف،ظرفیت خوبی برای فرآوری پودر بنتونیت در خراسان جنوبی ایجاد کرده و باعث رونق معادن بنتونیت شده است.
خراشادیزاده همچنین از مذاکرات برای فروش محصولات کارخانه تولید پودر بنتونیت مود به شرکتهای حفاری چاههای نفت خبر داد و افزود: نمونه محصول برای تست به پژوهشگاه صنعت نفت فرستاده شده که خوشبختانه مورد تایید قرار گرفته است و در حال مذاکره برای صادرات به امارات هم هستیم.
وی از برنامه ریزی برای افزایش تولیدات این کارخانه به دوبرابر یعنی 70 هزار تن پود بنتونیت در سال خبر داد و افزود:طرح توسعه کارخانه تولید پودر بنتونیت مود هم اکنون 80 درصد پیشرفت دارد و ماشن آلات اصلی نصب شده است.
مدیرعامل کارخانه فرآوری بنتونیت مود به طولانی شدن روند پرداخت 700 میلیون تومان تسهیلات مورد نیاز برای افزایش تولید اشاره کرد و گفت:در صورت پرداخت به موقع این تسهیلات،خط دوم تولید تا یک ماه آینده راه اندازی می شود.
خراشادیزاده سوخت گازوئیل را از دیگر مشکلات این کارخانه دانست و افزود:با توجه به اینکه مصرف انرژی در کارخانه و کوره های خشک کن بالاست، سوخت گازوئیل ،هزینه تولید را افزایش داده است.
وی گازرسانی به کارخانه فرآوری بنتونیت مود را خواستار شد و گفت:قرار بود گازرسانی به ناحیه صنعتی مود در اردیبهشت امسال انجام شود که هنوز عملی نشده است.
جرجانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان جنوبی درباره گازرسانی به ناحیه صنعتی مود گفت:اسناد مناقصه گازرسانی به این ناحیه آماده شده که امیدواریم تا اوایل سال آینده و در اردیبهشت ماه عملیات گازرسانی به اتمام برسد و به کارخانه فرآوری بنتونیت گازرسانی شود.
112 معدن بنتونیت در خراسان جنوبی فعال است که 31 میلیون تن ذخیره شناسایی شده آنان است.