خط دوی تمام اتوماتیک کشتار مرغ درکشتارگاه های استان یک مزیت مهم برای مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گوشت مرغ و افق نوینی برای رونق اقتصادی استان است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت :خط دوی کشتارمرغ در کشتارگاه صنعتی تمام اتوماتیک بوده و بدون دخالت دست اقدام به تخلیه اندرونی و کلیه ضایعات محوطه شکمی مرغ میکند و به همین دلیل گوشت مرغ خط دوی کشتار، بهداشتی تر و بار میکروبی کمتری نسبت به خطوط کشتار عادی دارد.
طاقه باف افزود :در این روش تولید ، با توجه به اینکه کلیه اندرونی مرغ به صورت کامل از محوطه شکمی مرغ خارج می شود برای مصرف کننده به دلیل کاهش ضایعات مقرون به صرفه تر و برای تولید کننده سرعت بالای کشتار یک مزیت مهم به حساب می آید.
این مسئول جهاد کشاورزی استان یزد گفت: کشتارگاه صنعتی یزد با مساحت 30 هزار مترمربع و زیر بنایی بیش از ده هزار متر مربع در شهرستان اشکذر کیلومتر 15 جاده یزد - طبس واقع شده است.
طاقه باف افزود: این کشتار گاه با سرمایه گذاری 300 میلیارد ریال شرایط اشتغال 150 نفر را به صورت مستقیم و 800 نفر را به صورت غیر مستقیم فراهم کرده است و سالیانه می تواند بیش از 25 هزار تن گوشت مرغ و سایر طیور از جمله بوقلمون،بلدرچین و کپک تولید کند.
وی تصریح کرد: کلیه ضایعات و خون حاصل از کشتار بعد از پخت و فرآوری به مصرف دام و طیور می رسد و پسآب آن هم با سیستمی مجهز تصفیه می شود.
"علیرضا طاقه باف" مزیت این کشتارگاه نسبت به دیگر کشتارگاه های طیور را داشتن خط دوی کشتار دانست که در این خصوص باید گفت:وجود و حضور خط دوی کشتار در هر کشتارگاهی نوید بخش صادرات گوشت مرغ و سایر طیور با رعایت استانداردهای بین المللی مورد نیاز به خارج از کشور است.