در این مراسم از 70 هنرمند در بخش های فیلم، فیلم نامه، پویانمایی، مستند، نماهنگ و عکس قدردانی شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پنجمین دو سالانه فیلم بسیج با عنوان سکانس بیداری و چهارمین
دبیر پنجمین دو سالانه فیلم در آئین اختتامیه این جشنواره گفت: 43 فیلم، 30 فیلم نامه، ده اثر در بخش پویانمایی و ده نماهنگ و هشت اثر هم در بخش مستند به این جشنواره رسید.
رضا لنگری موضوعات این جشنواره را بازخوانی ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی، جلوه های اقتصاد مقاومتی در عرصه هنر و ادب، شهدای مدافع حرم، هسته ای و ترور و مقابله با جنگ نرم در شبکه های ماهواره ای عنوان کرد و افزود: جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در سالم سازی جامعه، وحدت اسلامی و مقابله با اندیشه های تکفیری، سبک زندگی اسلامی و ایرانی، نقش بسیج در توسعه علمی کشور و مضامین آئینی اجتماعی از دیگر موضوعات این جشنواره است.
دبیر چهارمین جشنواره عکس بسیج نیز با بیان اینکه 580 اثر از 40 هنرمند به این جشنواره رسید گفت: موضوعات این جشنواره، سبک زندگی اسلامی ایرانی و فعالیت های بسیج و بسیجیان است.
علی حسن نیا افزود: ارتقای کیفی آثار هنرمندان و پرداختن به موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری، از اهداف این جشنواره است.
وی گفت: در مقایسه با 300 اثر ارسالی به دو سالانه پیشین (1394) امسال با 580 اثر، تعداد آثار ارسالی افزایش دو برابری داشت.
محمدرضا علی آبادی، نیما عطاران، نعمت الله لطفی داوری آثار در بخش فیلم و امید شکری، پیمان حمیدی پور و حسین معمّری داوری بخش عکس این جشنواره را برعهده داشتند.
مسئول بسیج هنرمندان استان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دوره های مختلف جنگ و سازندگی را بعد از انقلاب پشت سر گذاشته ایم گفت: در این دوره هم در عرصه های فرهنگی اجتماعی باید در قالب هنر به آن بپردازیم و در مقابل مشکلات و خطرات دشمن، به جامعه مصون ببخشیم.
کریمی افزود: در برابر بدعت ها، ظلم و افکار جاهلانه و همچنین برای حمایت از مظلوم نباید سکوت کرد که این، رسالت و وظیفه هنرمندان است.
در پایان این مراسم از 70 هنرمند برتر در بخش های مختلف قدردانی شد. البته بر اساس اعلام هيأت داوران مريم داورپناه در بخش فعاليت هاي بسيج ، محمد صفر پور در بخش سبک زندگي، اميد حسن نيا در بخش آثار نمايشگاهي و جواد حسن پور در بخش عکس محرم حائز رتبه برتر اين جشنواره شدند.