عضو اتاق تهران و رئيس خانه معدن ايران گفت: با برنامه ريزي خانه معدن ايران، نگاه استارت آپي و ظرفيت کسب و کارهاي نوپا به کمک معدن مي آيد.
وي افزود: اين کميته تلاش مي کند تا با استفاده از ظرفيت هاي فناوري و تجميع ديدگاه هاي نوآورانه و خلاقانه از ظرفيت جوانان در بخش معدن بيشتر استفاده کند. به طور حتم بدون استفاده از حضور جوانان و استارت آپ ها امکان توسعه هيچ يک از بخش هاي اقتصاد وجود ندارد و بخش معدن به دليل ريسک بالا در سرمايه گذاري، حرکت دائمي در مسير استفاده از فناوري و رقابتي بودن مي تواند به بهترين شکل از ظرفيت استارت آپ ها بهره ببرد. حضور شرکت هاي نوپا در کنار بخش معدن يک فرصت بزرگ است.
رئيس خانه معدن افزود: در پنج سال اخير رکود در بخش سنگ آهن بسياري از کشورها را دچار مشکل کرد اما در چند نمونه با اتکا به نگاه هاي نو و استفاده از خدمات ارائه شده ازجانب استارت آپ ها در زمينه حمل و نقل قيمت تمام شده اين محصول معدني از 25 به 12 دلار کاهش پيدا کرد.
وي گفت : اين شيوه نشان مي دهد که در برنامه هاي کلان در بخش معدن تا چه اندازه در نظر گرفتن جايگاه مناسب براي استارت آپ ها ضروري است. در خانه معدن تلاش کرديم پرداختن به اين ضرورت را با استفاده از حضور هرچه بيشتر جوانان در کميته دانشجويي اين تشکل دنبال کنيم.
بهرامن گفت: در جلسه هاي مربوط به استارت آپ ها از فعالان اين حوزه، متخصصان و اساتيد دانشگاه هاي معتبر کشور هم دعوت کرديم. خانه معدن سريال فعاليت استارت آپ ها در بخش معدن اقتصاد ايران را کليد زده است و در اين راه از کمک تمام سازمان هاي دولتي و ظرفيت هاي خصوصي استفاده خواهيم کرد چراکه بخش معدن به سرمايه گذاري و نوآوري نياز دارد.