بیش از 30 کیلو گرم زعفران امسال از سطح هشت هکتار از مزارع این شهرستان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ رئیس جهاد کشاورزی زرندیه گفت : کاهش منابع آبی در سال های اخیر، اصلاح الگوی کشت و حرکت به سمت تولید محصولات سازگار با شرایط آب و هوایی اقلیم زرندیه زمینه ساز کشت زعفران در این شهرستان شد .
قره بیگلو افزود : کم آب بر بودن این محصول و دوره برداشت در پاییز و زمستان به کشاورزان این امکان را می دهد که از منابع آبی بهترین بهره برداری را داشته و در کنار کشت سایر محصولات از ظرفیت های زعفران کاری استفاده کنند.
به گفته وی ، هزینه ایجاد یک هکتار مزرعه زعفران با روش های نوین کشت ، حدود 300 میلیون ریال برآورد شده که این هزینه ها در صورت اجرای دقیق کشت و آبیاری می تواند در سال دوم برداشت محصول جبران شود.
وی افزود : میانگین برداشت زعفران در مزارع شهرستان زرندیه چهار کیلوگرم در هکتار است که با توجه به جوان بودن مزارع زعفران ، در سال های آینده این میزان افزایش می یابد.
مهم ترین دغدغه تولیدکنندگان زعفران افزایش هزینه های تولید و کاهش سالانه قیمت خرید این محصول است.