در راستای ترویج سلامت همگانی و تهیه ی غذاهای فست فود با کیفیت مطلوب، جشنواره ی غذای سالم در یزد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما
مدیر مرکز تحقیقاتی- درمانی دیابت یزد افزود: در این جشنواره که با حضور 40 شرکت کننده برگزار شد، دوتیم داوری متشکل از متخصص تغذیه،سرآشپز و ناظر حضور داشتند.
محمد رضا آقایی تصریح کرد: به برندگان در گروه های مردمی، دانش آموزی، دانشجویی جوایزی اهدا شد و به سه نفر هم جایزه ی اصلی مسابقه تعلق گرفت.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را آموزش تهیه ی فست فود با استفاده از مواد اولیه ی سالم و بهداشتی عنوان کرد.