کشک سيستان، سوغاتي که مصرف آن در روزها سرد پاييزي و زمستاني،طرفداران بسياري دارد
يكي از سوغاتي هاي نادر استان سيستان و بلوچستان كشك زرد است كه بدليل وجود مواد غذايي و دارويي از خواص چشمگيري برخوردار است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ،گنجعلي؛كارشناس تغذيه گفت: كشك زرد بدليل داشتن غلات، مواد پروتئيني و ادويه جات از خاصيت انرژي زايي برخوردار است
وي گفت: كشك زرد حاوي سير، زردچوبه و دانه هاي گياهي است كه اين امر خاصييت دارويي به اين غذايي بخشيده است و موجب افزايش شيردهي مادران باردار، و تنظيم دستگاه گوارش مي شود.
وي گفت: در هر ١٠٠ گرم كشك خشك ١٢٠ كالري موجود است
سرگزي،يكي از بانوان سيستاني گفت: كشك زرد هواداران زيادي دارد و همين موجب شده تا در خانه به توليد اين سوغاتي محلي بپردازم
وي افزود:معمولا در فصل تابستان اين كشك تهيه مي شود و در فصل زمستان به عنوان صبحانه مصرف مي شود
آقاي مظاهري يكي از توليدكنندگان كشك زرد نيز گفت: در پي استقبال مصرف كنندگان كارگاهي كوچك راه اندازي كرديم و در اين كارگاه تعداد ٦ نفر مشغول بكار هستند
وي افزود :معمولا در هر روز ١٠٠ كيلو كشك در كارگاه توليد مي شود
در كتاب تاريخي "منم تيمور جهانگشا" كه سرگذشت تيمورلنگ به نويسندگي مارسل بريون جمع آوري شده به استفاده جنگاوران سيستاني از اين كشك اشاره شده است.