رئیس فدراسیون ژیمناستیک ایران از اختصاص حقوق ثابت ماهانه به ملی پوشان این رشته ورزشی پایه خبرداد.
وی در مورد افتخارآفرینی سعیدرضا کیخا در مسابقات تویوتا و کسب مقام دوم این مسابقات گفت: کیخا باعث افتخار ما است، علاوه بر کسب مقام دومی این مسابقات او موفق شده حرکاتی را در کتاب داوری ژیمناستیک ثبت کند که این کار کمی نیست و اگر کسی بتواند این کار را انجام دهد حتی قابل مقایسه با حضور در المپیک و مدال المپیک خواهد بود. وقتی ایشان به جام ستارگان دعوت میشوند این یعنی موفقیت بزرگی کسب شده است. به نظرم این قهرمان ملیپوش ما برای شغل به کمک و مساعدت نیاز دارد و باید این مساعدت توسط وزارت ورزش انجام شود. ما به این نیاز داریم که حرکاتی که ایشان ثبت کردهاند به عنوان کسب مقام، معادلسازی شود و پاداشهایشان برابری پیدا کند. البته نه از لحاظ مادی بلکه از لحاظ معنوی و برای مباحثی مثل ادامه تحصیل و شغل مساعدت قرار بگیرد.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک کشورمان در باره اینکه چه برنامهای برای استعدادیابی در این رشته خواهید داشت، خاطرنشان کرد: استعدادیابی از همه رشتهها در وزارت آموزش و پرورش و دیگر بخشها مسیرش را طی میکند اما مشکلی که وجود دارد این است که استعدادها پیدا میشوند اما بعد از آن دیگر مشخص نیست که چه برنامهای برای پرورش آنها وجود دارد، برنامهای که ما داریم مسابقات قهرمانی کشور را در رده نوجوانان برگزار کردیم و توانستیم 20 نوجوان مستعد را شناسایی کنیم و آنها را در تیمی همعرض تیم ملی نوجوانان قرار دهیم و آنها گردآوری شوند و فعالیتهای آنها بررسی شود. همچنین درصدد این هستیم که از مربیان خارجی استفاده کنیم تا در کنار مربیان خودمان از آنها نظرات مشاورهای را کسب کنیم.
درگاهی در ادامه با بیان اینکه قرار است 5 پایگاه ثابت استعدادیابی در کشور تاسیس شودگفت: این پایگاهها به عنوان یک مدرسه و مکانی برای تحصیل ژیمناستیک خواهد بود و با مربیان آقا و خانمی قرارداد میبندیم که آنها در آن استانها زندگی خواهند کرد و در آنجا حضور مداوم خواهند داشت. همچنین این مربیان در استانهای مجاور هم خواهند رفت و آنجا هم برنامه خواهند داشت. در دو سال اول برنامه ریزی شده که 5 پایگاه تاسیس شود و در 2 سال بعد تعداد پایگاهها به عدد 10 میرسد. با این شکل ما دسترسی به همه استعدادها داریم و این امیدواری وجود دارد که هیچ نقطهای از کشور از لحاظ آموزش محروم نباشد.
وی در ادامه به کمبود امکانات در این رشته ورزشی افزود: درباره خرید تجهیزات ژیمناستیک نیاز به مساعدت داریم تا بتوانیم با تعرفههای گمرکی نازل و یا صفر این تجهیزات را وارد کنیم، الان 30 استان کشور بدون امکانات و یا با امکانات فرسوده هستم و این وسایل در پایان عمر مفید خودشان قرار گرفتهاند و دیگر غیرقابل استفاده هستند، حتی در بسیاری از استانها همین امکانات هم وجود ندارد. حتی در بسیاری از استانها امکانات هم وجود ندارد. برای جذب امکانات جدید بودجه فدراسیون به تنهایی پاسخگو نخواهد بود. هرچند که ما در حال رایزنی با چند اسپانسر هستیم اما ژیمناستیک مانند فوتبال، کشتی و والیبال اقبال عمومی را ندارد و با توجه به اینکه لوازم ژیمناستیک بسیار گران هستند، کار ما برای تهیه آنها سخت شده است. به نظرم مسئولان ورزش باید به فکر تجهیز امکانات این رشته هم باشند.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک کشورمان در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه اهالی این رشته در معرض ابتلا به انواع بیماریها هستند فدراسیون برای جلوگیری از شیوع بیماری در باشگاهها چه برنامهای دارد، اضافه کرد: با توجه به اینکه سالنهایی که در آن ژیمناستیک انجام میشود مملو از کودکان است ما هم در این باره وسواس ویژهای داریم و سالنهایی که تحت نظر فدراسیون هستند در آنها کنترلهای بهداشتی انجام میشود و نمونهبرداری و بررسیهای لازم انجام میشود تا اطمینان حاصل میشود تا شپش و دیگر بیماریها به وجود نیاید. ما یک ماه گذشته مدارکمان را از بهداشت تحویل گرفتیم و در این گزارش هیچ مطلبی مبنی بر بیماری نداشتیم.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک کشورمان درباره همزمانی مسابقات جام جهانی باکو و مسابقات دوحه تصریح کرد: ما برای موفقیت در این مسابقات این طور پیشبینی کردهایم که در یک بخش برای کسب مدال سعی کنیم و در بخشی دیگر گوشه چشمی به کسب سهمیه المپیک 2020 داشته باشیم که البته بابت این زیاد امیدوار نیستم چرا که ژیمناستیک رشتهای است که برای موفقیت آن باید از قبل برنامهریزی داشته باشیم. همچنین اگر در این مسابقات به فکر رتبه تیمی باشیم ممکن است شانس مدالهای انفرادی را در مسابقات آسیایی به خطر بیاندازیم.